O Νίκος Γκέλια μίλησε για τη σύζυγό του και τι ήταν αυτό που είχε και τον έκανε να την ερωτευτεί, σε πρόσφατη συνέντευξή του.
Αρχικά, δήλωσε: «Με μάγεψε η ομορφιά της. Με γοήτευσε το ότι είναι μεγαλύτερή μου και ότι επαγγελματικά δραστηριοποιείται σε διαφορετικό κλάδο, είναι μηχανικός. Με κέρδισε, επίσης, ο αυτοσαρκασμός της. Είναι πολύ ωραίο ο άλλος να έχει χιούμορ και μάλιστα να διακωμωδεί πρωτίστως τα δικά του θέματα. Το θεωρώ δείγμα ευφυΐας. Κι επιστρέφω στο θέμα της ηλικίας για να σου πω ότι, ενώ είναι 6 χρόνια μεγαλύτερή μου, μοιάζει με 18 χρονών. Αυτό με εκνευρίζει αφάνταστα. Είχαμε πάει στη Γερμανία, όπου με κάλεσαν για μια ταινία και σε ένα μπαρ εμένα με άφησαν να περάσω κανονικά, ενώ στη γυναίκα μου ζήτησαν ταυτότητα».
Για το τι είναι αυτό που τους κρατά μαζί, ο ηθοποιός είπε στο περιοδικό «Hello»: «Είναι πάρα πολλά. Είναι ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων, πραγμάτων και κοινών εμπειριών».
Επίσης, σχολίασε για τη γυναίκα του: «Σίγουρα, ναι [είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη αυτοπεποίθηση]. Είναι εξαιρετική. Και με έχουν βοηθήσει πολύ ο χαρακτήρας και η αποφασιστικότητά της στο πώς να διαπραγματεύομαι τα οικονομικά στη δουλειά μου. Είμαι πολύ κακός στο να μιλάω για χρήματα».
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς