Νίκος Γκέλια για γύρισμα: Το πρωί είχα κηδέψει έναν αγαπημένο μου φίλο, οπότε εκείνη η μέρα με σημάδεψε λίγο περισσότερο

Νίκος Γκέλια για γύρισμα: Το πρωί είχα κηδέψει έναν αγαπημένο μου φίλο, οπότε εκείνη η μέρα με σημάδεψε λίγο περισσότερο

«Μπορεί να διοχέτευσα τα συναισθήματά μου στις σκηνές που έκανα» ανέφερε ο ηθοποιός

nikos_gkelia__1_
Ο Νίκος Γκέλια, που συμμετέχει φέτος στη σειρά «Το Ναυάγιο», αποκάλυψε την πιο δύσκολη σκηνή που έχει γυρίσει προς το παρόν στο σίριαλ του MEGA και την πρόσφατη απώλεια που βίωσε.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Πρακτικά για εμένα ήταν δύσκολη η σκηνή που είχα το γύρισμα του θρήνου της Ασημίνας πάνω σε μια ξέρα. Το πρωί είχα κηδέψει έναν αγαπημένο μου φίλο. Οπότε εκείνη η μέρα με σημάδεψε λίγο περισσότερο από άποψη δυσκολίας. Μου αρέσει να πηγαίνω στο γύρισμα και να νιώθω χαρά, γιατί κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα, κάτι το οποίο έχω καταφέρει τα τελευταία δύο χρόνια. Μπορώ να ζω από τη δουλειά μου και αυτό με χαροποιεί πολύ και πηγαίνω με καλή διάθεση».

Και πρόσθεσε: «Εκείνο το βράδυ ήμουν φορτισμένος στο γύρισμα και, επειδή είχα αυτές τις σκηνές, ήταν μία δυσκολία παραπάνω στο να μη σκέφτομαι τα δικά μου, να βγει τεχνικά σωστό, να είμαι εκεί και για τους συναδέλφους που παίζαμε μαζί. Πιστεύω πως το γύρισμα είναι η συνέχεια του αρχαίου δράματος, είναι ένα χορικό. Όπως και στον χορό αναπνέουν όλοι μαζί για να βγάλουν ένα αποτέλεσμα στην αρχαία τραγωδία, έτσι και στο γύρισμα πρέπει όλοι να συντονιστούμε για ένα αποτέλεσμα. Αυτό αφορά την ομαδικότητα και τη συμπόνια».

Επίσης, για το αν έβαλε στην άκρη τα συναισθήματά του, ο Νίκος Γκέλια απάντησε: «Δεν ξέρω αν τα έβαλα στην άκρη [τα συναισθήματά μου]. Μπορεί να τα διοχέτευσα στις σκηνές που έκανα. Με βοήθησαν πάρα πολύ και οι συνάδελφοι μου και οι συντελεστές όλοι».

Ειδήσεις σήμερα:

To αντίο των διεθνών ΜΜΕ στον Χένρι Κίσινγκερ και το πανηγυρικό «στα τσακίδια» του Rolling Stone

Στην Αμαλιάδα ο μεγάλος τυχερός των 7,1 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ - Έδωσε 3 ευρώ για το χρυσό δελτίο

Δύσκολη βραδιά για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο Europa League - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης