Νίκος Γκέλια: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο γιατί έχω δει θανάτους μπροστά στα μάτια μου»

Νίκος Γκέλια: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο γιατί έχω δει θανάτους μπροστά στα μάτια μου»

«Αν μείνω από δουλειά, αν χωρίσω, αν συμβεί οτιδήποτε, δεν θα τα βάψω μαύρα γιατί ξέρω ότι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στη ζωή μου» ανέφερε ο ηθοποιός

nikos_gkelia
Ο Νίκος Γκέλια μίλησε για τον ερχομό του στην Ελλάδα από την Αλβανία, τις δυσκολίες προσαρμογής όσο και τον ρόλο που θα ερμηνεύσει στη νέα σειρά, «Ναυάγιο», σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «7 Μέρες Tv».

Ο ηθοποιός έμεινε στην ηλικία των πεντέμιση ετών επί έναν χρόνο μόνος του στην Αλβανία χωρίς τους γονείς του, οι οποίοι είχαν έρθει στην Ελλάδα ως μετανάστες.
nikos_gkelia_2

Κλείσιμο
Σε ερώτηση για το αν τον έχει επηρεάσει αυτό το γεγονός, ο Νίκος Γκέλια ανέφερε: «Σίγουρα. Βασικά έχω έλλειψη φόβου. Αυτή η κατάσταση με θωράκισε πολύ εκεί. Όταν έφυγαν οι γονείς μου, είχα πάρα πολλά πράγματα να διαχειριστώ σε μια μεταβατική περίοδο, που πήγαινα δημοτικό και έμπαινα σε έναν άλλον κόσμο. Δεν φοβάμαι τη ζωή, δηλαδή. Αν μείνω από δουλειά, αν χωρίσω, αν συμβεί οτιδήποτε, δεν θα τα βάψω μαύρα γιατί ξέρω ότι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στη ζωή μου. Με το θάνατο επίσης έχω πολύ καλή σχέση. Δεν φοβάμαι ούτε αυτόν γιατί έχω δει θανάτους μπροστά στα μάτια μου».
nikos_gkelia_3

Σχετικά με τη νέα σειρά του MEGA, το «Ναυάγιο», στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Νίκος Γκέλια σχολίασε: «Είναι μια τραγική ιστορία, είναι ένα βιβλίο του Πετρουλάκη, που βασίζεται σε αληθινό γεγονός. "Το ναυάγιο της Φαλκονέρας", που έγινε το 1966 όπου πέθαναν, καταγεγραμμένα, 216 άνθρωποι. Επειδή υπήρχαν εκείνη τη δεινή περίοδο και για την Ελλάδα πολλοί άνθρωποι κάτω από το όριο της φτώχειας, οι οποίοι έμπαιναν κρυφά χωρίς εισιτήριο ακόμα και σε πλοίο, υπολογίζεται ότι πέθαναν γύρω στους 250 ανθρώπους στο ναυάγιο και σώθηκαν μόνο 49. Υποδύομαι τον Βασίλη, ο οποίος είναι ένας οπερατέρ που βρίσκεται εν αγνοία του σε αυτό το ναυάγιο με πολύ τραγική ιστορία πίσω του».

Ειδήσεις σήμερα:

Οι νέες ταυτότητες δεν έχουν τίποτα το εξωγήινο, αντιχριστιανικό και δαιμονισμένο, λέει ο Οικονόμου

Βίντεο: Από καράβια μέχρι ταβέρνες - Πώς πανηγύρισε ο κόσμος της ΑΕΚ, την επική πρόκριση επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Βίντεο: Το οκτάλεπτο της παράνοιας στη Νέα Φιλαδέλφεια - Από τον διαφαινόμενο αποκλεισμό, στην έκρηξη της πρόκρισης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης