Ο διάσημος τραγουδιστής σε ανάρτησή του στο Instagram κοινοποίησε ένα μικρής διάρκειας βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται να το τραγουδάει στο πιάνο.
«Έφτασα στο Λονδίνο, ακόμα αναρρώνω από αυτή τη γρίπη. Προσπαθώ να τα καταφέρω. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για τη νέα μουσική και όλα όσα έρχονται αυτή την εβδομάδα», έγραψε στο λογαριασμό του ενώ αποκάλυψε ότι το «Drown» θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή (23/02).
Είναι το δεύτερο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ του, "Everything I Thought It Was" το οποίο έρχεται στις 15 Μαρτίου.
Τον περασμένο μήνα, στη γενέτειρά του, το Μέμφις του Τενεσί ο σταρ παρουσίασε το πρώτο δείγμα της νέας του δισκογραφικής δουλειάς, με τίτλο «Selfish». Είναι το πρώτο του άλμπουμ μετά το "Man of the Woods" το 2018, αναφέρει το Entertainment Tonight.
Επίσης όπως είπε στον Τζίμι Φάλον και στην εκπομπή «The Tonight Show», μετά από πέντε χρόνια ξεκινά την άνοιξη την περιοδεία του «The Forget Tomorrow World Tour».
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους