Όθωνας Μεταξάς για εμμονικό θαυμαστή: Στην αρχή είναι χαριτωμένο, αλλά από ένα σημείο και μετά είναι «βιασμός»

Όθωνας Μεταξάς για εμμονικό θαυμαστή: Στην αρχή είναι χαριτωμένο, αλλά από ένα σημείο και μετά είναι «βιασμός»

«Είναι πολύ άσχημο» πρόσθεσε ο ηθοποιός

othonas_metaxas
Ο Όθωνας Μεταξάς μίλησε για την απώλεια της μητέρας του, τον λόγο της αποχής από την τηλεόραση, την ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει δεχτεί, αλλά και τα κοινωνικά δίκτυα, σε συνέντευξη που έδωσε στο «MEGA Καλημέρα».

Καταρχάς, είπε: «Φέτος δεν είχα τηλεοπτικές προτάσεις. Απέχω γιατί κάποιες προτάσεις δεν είναι αυτές που θα ήθελα. Συνήθως οι τηλεοπτικοί ρόλοι που μου προτείνουν μοιάζουν μεταξύ τους, γιατί υπάρχει μια στερεοτυπική αντιμετώπιση των ηθοποιών, "αυτός είναι για αυτό, αυτός κάνει για εκείνο". Εμένα τις περισσότερες φορές θα με βάλουν να κάνω τον πιο ευγενή, θα έλεγα».

Για τον λόγο που σπάνια δίνει συνεντεύξεις, απάντησε: «Πολλές φορές εισπράττεται ως σνομπισμός ή ότι έχω μια πόζα. Αλλά δεν είναι αυτό, είναι... δεν πιστεύω στην πολύ εξοικείωση με το κοινό, όχι ότι θέλω πολλή απόσταση, αλλά αν ο άλλος μάθει κάθε σου πτυχή μετά είναι πολύ δύσκολο να τον πείσεις σε αυτόν τον ρόλο που θα σε δει».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz6b16ij8fsh)

Όσον αφορά το γεγονός ότι δεν είναι ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα, ο Όθωνας Μεταξάς ανέφερε: «Θεωρώ ότι το να "νομιμοποιούνται" όλα μέσω των likes, πενθώ επειδή έχω πολλά likes, αγαπώ επειδή έχω πολλά likes. Δηλαδή σαν να ζητάς μια έμμεση επιβεβαίωση αυτού του πράγματος που νιώθεις μέσω των likes και αυτό θεωρώ ότι το μικραίνει, όπως θεωρώ ότι το μικραίνει το γεγονός ότι δίπλα σε μια ανάρτηση με μπικίνι βάζεις τον πατέρα σου ή τη μητέρα σου να τον αποχαιρετάς. Είναι στην ουσία μια πινακοθήκη που ισοπεδώνει τα πάντα».

Στη συνέχεια, για την απώλεια της μητέρας του σημείωσε: «Η μεγαλύτερη απώλεια που βίωσα ήταν της μητέρας μου. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να ζητάει δύναμη από τη μητέρα μου σε στιγμές που υπάρχουν κάποια σκοτάδια. Το ένστικτο της πατρότητας το έχω από μικρός, από όταν ήμουν 18 χρονών, παρόλα αυτά δεν έχει τύχει, ίσως γιατί υπάρχει πρόβλημα στη σύνδεση με το άλλο άτομο».

Έπειτα από σχετική ερώτηση, σχολίασε: «Το σεξ παίζει καθοριστικό ρόλο στη σχέση γιατί μπορείς να υιοθετείς κάποιον ρόλο. Υπάρχουν στιγμές που μπορείς να είσαι πραγματικά ο εαυτός σου, είναι κυρίαρχο θεωρώ στις σχέσεις, αλλά ταυτόχρονα μόνο του δεν μπορεί να κάνει τίποτα».

Τέλος, για την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει δεχτεί, ο Όθωνας Μεταξάς δήλωσε: «Είναι πολύ άσχημο να έχεις εμμονικό θαυμαστή. Στην αρχή είναι χαριτωμένο, αλλά από ένα σημείο και μετά είναι "βιασμός". Υπήρξε θαυμάστρια που με παρακολουθούσε κάτω από το σπίτι μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσιεύθηκε η πρώτη αγγελία για γάμο ομόφυλου ζευγαριού στην Ελλάδα

Καρδούλες, αγκαλιές αλλά και επεισόδια για την ψήφιση του γάμου των ομοφύλων στη Βουλή - Δείτε φωτογραφίες

39χρονος σκότωσε τη σύντροφό του στο Ηράκλειο Κρήτης - Γύρισε μεθυσμένος και την πυροβόλησε στο κεφάλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης