Στέφανος Μιχαήλ για ακραία εκδήλωση θαυμασμού: Μια κοπέλα πήρε κάποτε μια βλεφαρίδα μου και την κράτησε

Στέφανος Μιχαήλ για ακραία εκδήλωση θαυμασμού: Μια κοπέλα πήρε κάποτε μια βλεφαρίδα μου και την κράτησε

«Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν μηνύματα και βίντεο και φωτογραφίες και τέτοια» σχολίασε σχετικά με το φλερτ που δέχεται στα κοινωνικά δίκτυα

stefanos_mixail
Ο Στέφανος Μιχαήλ μίλησε για τη νέα σειρά «Famagusta», την υποκριτική, το φλερτ που δέχεται στα κοινωνικά δίκτυα, τις εκδηλώσεις θαυμασμού και την σύντροφό του.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου. 

Αρχικά, για τη νέα σειρά «Famagusta» στην οποία συμμετέχει, δήλωσε: «Είναι μία εξαιρετική σειρά που αναφέρεται σε ένα γεγονός που έχει επηρεάσει όλο τον ελληνισμό. Αυτή η σειρά έχει περισσότερη συναισθηματική αξία για μένα παρά κάτι άλλο, γιατί θεωρώ ότι τα εθνικά μας θέματα είναι… λίγο "ξεπερασμένα", τα οποία δυστυχώς αφήνουμε να ξεχαστούν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία μας».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxrbx3vhage9)

Στη συνέχεια ανέφερε: «Η υποκριτική ήταν τυχαίο, μοιραίο γεγονός, προέκυψε τυχαία από μία γνωριμία με τον Κούλη Νικολάου όταν είχα πάει να κάνω έναν βοηθητικό ρόλο σε μία σειρά, ήμουν φοιτητής τότε θυμάμαι. Όσες φορές ένιωσα ανταγωνισμό από άλλους ηθοποιούς τραβήχτηκα πίσω, τους αφήνω, δεν τους ανταγωνίζομαι, γιατί ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω και ποιος είναι ο άλλος. Οπότε αυτό τι σημαίνει, το να ανταγωνίζεσαι κάποιον στον τηλεόραση αν μπορείς να παίξεις καλά και αν έχεις ήθος».

Για το φλερτ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Στέφανος Μιχαήλ απάντησε: «Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν μηνύματα και βίντεο και φωτογραφίες και τέτοια».

Όσον αφορά σε ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί, ο ηθοποιός απάντησε: «Είχα μια λιποθυμία μια φορά, κάτι κλάματα... ντάξει είχα και μια περίπτωση στη Ρόδο μια φορά όταν μία κοπέλα πήρε μία βλεφαρίδα από το πρόσωπο μου και τη μάζεψε».

Σχετικά με τη σύντροφό του, Νάταλι Κάτερ, σχολίασε: «Η ζωή μας είναι πολύ καλή, είμαστε σε ένα πολύ καλό σημείο, μένουμε μαζί. Δεν έχει σημασία αν το παιδί είναι της Νάταλι ή δικό μου, από την στιγμή που είμαστε μαζί δεν μπορείς να είσαι διαφορετικός, πρέπει να είσαι πατέρας και για αυτό το παιδί και να συμπεριφέρεσαι έτσι, δεν θα μπορούσα να δω διαφορετικά. Όταν κάνουμε το επόμενο βήμα θα το μάθετε όλοι, δεν θα μείνει κρυφό».

Ειδήσεις σήμερα:

Θρήνος για τον 29χρονο αστυνομικό από την Πάτρα - Πώς έγινε η μοιραία καταδίωξη από Νίκαια μέχρι Ασπρόπυργο

Νόμιζε πως έκανε το τέλειο έγκλημα: Πώς αποκαλύφθηκε ότι αναισθησιολόγος σκότωσε τη γυναίκα του

Αυτός είναι ο «πιστολέρο» που ψάχνουν για το αιματηρό περιστατικό με τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης