Μάρτιν Σκορσέζε: Παραδέχτηκε ότι το TikTok είναι κάπως διασκεδαστικό

Μάρτιν Σκορσέζε: Παραδέχτηκε ότι το TikTok είναι κάπως διασκεδαστικό

Ο σκηνοθέτης έχει γίνει αρκετές φορές viral στην πλατφόρμα με βίντεο που έχει μοιραστεί η κόρη του

scorsese_1266
Ο Μάρτιν Σκορσέζε αποδέχεται τη φήμη του που έχει αποκτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού μπήκε στον κόσμο του TikTok, λόγω της κόρης του, Φραντσέσκα.

Ο 81χρονος εμβληματικός σκηνοθέτης παραδέχτηκε ότι η πλατφόρμα είναι «κάπως διασκεδαστική», όταν τα κλιπ του με την 24χρονη Φραντσέσκα έγιναν viral.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένας από τους πιο πολυάσχολους σκηνοθέτες στον κόσμο, ο Σκορσέζε βρήκε τον χρόνο να ενημερωθεί για τη μόδα της τελευταίας γενιάς.
Κλείσιμο

Σε ένα από τα βίντεο, ο θρύλος του κινηματογράφου έπρεπε να μαντέψει τη σημασία σύγχρονων λέξεων αργκό.

Μιλώντας στον Guardian, είπε: «Προφανώς, αναγκάστηκα να ασχοληθώ με το TikTok. Είναι κάπως διασκεδαστικό, στην πραγματικότητα».

Και συνέχισε: «Υπάρχει κάτι στο να ξεφεύγεις ξαφνικά από όλο αυτό το τέχνασμα της σωστής συνέντευξης ή της παρουσίασης σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις, και ξαφνικά είμαστε στο σπίτι με τα σκυλιά στο πάτωμα, με τις πιτζάμες και τον κόσμο να γελάει».

Όταν ρωτήθηκε αν τα κλιπ του TikTok απαιτούν τις ίδιες δεξιότητες με το να γυρίζει ταινίες, απάντησε: «Ναι, ακριβώς. Ακριβώς. Ακριβώς. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω. Δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω ένα TikTok ο ίδιος. Δεν καταλαβαίνω, δεν καταλαβαίνω την ιδέα. Επίσης, έχω άλλα πράγματα να κάνω».

Ωστόσο, ο σκηνοθέτης παρατήρησε ότι αν και η διαφήμιση έχει την «υποχρέωση να δημιουργήσει κάτι που να κάνει ξεκάθαρη την ιστορία της», το περιεχόμενο του TikTok παραμένει «αρκετά ευχάριστο».
Ο Σκορσέζε, ο οποίος μοιράζεται τη Φραντσέσκα με τη σύζυγό του Έλεν Σέρμερχορν Μόρις, αποκάλυψε ότι το να γίνεις μπαμπάς σε προχωρημένη ηλικία «σε διδάσκει πολλά» και σε διδάσκει «πολλά για την αγάπη».

Ο σκηνοθέτης ήταν σχεδόν 60 ετών όταν καλωσόρισε την κόρη του και πρόσθεσε ότι το να κάνεις παιδιά σε αυτή την ηλικία είναι «πολύ διαφορετικό πράγμα». Μοιράζεται επίσης μια κόρη 58 χρονών από τον πρώτο του γάμο με την παραγωγό ταινιών Λαραίν Μαρία Μπρέναν και αργότερα καλωσόρισε μια ακόμα κόρη που είναι 47 χρονών από τον γάμο του με τη δημοσιογράφο Τζούλια Κάμερον.

Ο Σκορσέζε και η μικρότερη κόρη του συνεργάστηκαν πρόσφατα για να δημιουργήσουν μια διαφήμιση της «Squarespace», η οποία προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Super Bowl το βράδυ της Κυριακής.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Γλυφάδα: Αποφασισμένος να σκοτώσει ο δράστης - Πώς έγινε το μακελειό στη ναυτιλιακή

Άμπου Ντάμπι: Πρωτόγνωρες εικόνες για τους κατοίκους με χαλάζι, βροχές και πλημμύρες - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Γλυφάδα: Η οικογενειακή διαμάχη των $325 εκατ. και η ιστορία της οικογένειας Καρνέση που αιματοκύλησε ο Αιγύπτιος υπάλληλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης