Survivor: Δεν μπορώ την μπίχλα, είπε εκνευρισμένη η Μαριλίνα για την Aira

Survivor: Δεν μπορώ την μπίχλα, είπε εκνευρισμένη η Μαριλίνα για την Aira

Τι συνέβη ανάμεσα στις δύο παίκτριες των Μαχητών - Δείτε το βίντεο

marilina_aira
Στο Survivor οι σχέσεις των παικτών δοκιμάζονται καθημερινά. Από την ομάδα των Μπλε, η Μαριλίνα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της με την νεοφερμένη Aira για λόγους καθαριότητας.

Όπως είπε στην κάμερα του ριάλιτι: «Την ώρα που μαγειρεύαμε, ξαφνικά άρχισε να βρέχει. Μια σταμάταγε, μια ξεκίναγε και παλεύαμε με την φωτιά για να μην σβήσει. Οπότε, έτσι όπως ήμασταν όλοι μαζί αναστατωμένοι, ήμουν εγώ στην κατσαρόλα και έρχεται η Aira. Πάει να πάρει μια κουβέρτα, από αυτές που κοιμόμαστε, για να τη βάλει από πάνω και με πιάνει μια τρέλα εκείνη την ώρα! Αρχίζω και ουρλιάζω! Βέβαια ούρλιαξα για να μην τη βάλει γιατί είχαμε απλώσει όλα τα φαγητά στη σειρά έξω στο παγκάκι, βρέχονταν, τα είχαμε ετοιμάσει και ετοιμάζαμε και τα πιτάκια. Και ήταν όλη η κουβέρτα του Ρομπ – γιατί την πήραν μαζί η Aira και ο Rob να την φέρουν – για να καλύψουν από πάνω την κατσαρόλα και έπεφταν πάνω στα φαγητά όλα αυτά που την βάζουμε κάτω και κοιμόμαστε, που είναι μες στη βρώμα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyqkvj1fumzl)

Η παίκτρια συνέχισε, λέγοντας: «Εγώ έχω ένα θέμα με την καθαριότητα, μπορεί να είμαστε έξω στη ζούγκλα αλλά δεν μπορώ την μπίχλα».

Με τη σειρά της, η Aira είπε: «Εφόσον το φαγητό βρέχεται, για να ψηθούν τα πιτάκια και να φάμε όλοι μαζί, σκέφτηκα να σηκώσω με τον Rob την κουβέρτα επάνω. Η Μαριλίνα όμως δεν ήθελε να το κάνω γιατί ήταν βρώμικη και δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή. Είχε δίκιο, εντάξει. Όλοι πεινάμε και είναι φυσιολογικό να υπάρχει ένταση και να μου το είπε με πιο άγριο τρόπο αλλά δεν κρατάω καθόλου κακία, το καταλαβαίνω απολύτως».


Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονική επίθεση δέχθηκαν στο Μεξικό συγγενείς του Ροδόλφο Πισάρο - Νεκρή η θεία του παίκτη της ΑΕΚ, τραυματίστηκε η μητέρα του

Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία - Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει τις επόμενες ώρες

Σκάνδαλο στο παλάτι του Μονακό: Εκατομμύρια για τις πρώην του Αλβέρτου, τα εξώγαμα τέκνα του και για... «μυστικές αποστολές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης