H Τόνια Σωτηροπούλου αναφέρθηκε στις απορρίψεις που δέχεται στη δουλειά και τον τρόπο που τις διαχειρίζεται.
«Είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Κάθε χρόνο ξεκινάς από την αρχή με κάποιον τρόπο και δεν είναι δεδομένο πως, επειδή φέτος έχεις μια επιτυχημένη χρονιά και προτάσεις, θα συμβεί το ίδιο και το επόμενο έτος. Βιώνω πολύ συχνά την απόρριψη, ιδίως σε οντισιόν. Απλά δεν μπορείς κάθε φορά να συνθλίβεσαι. Αντιλαμβάνεσαι πως αυτός ο ρόλος δεν ήταν για σένα, αλλά για κάποιον άλλο, και προχωράς», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello».
Σε ερώτηση για το αν σκέφτηκε ποτέ να κάνει κάτι άλλο και να αφήσει την υποκριτική, η ηθοποιός απάντησε: «Κάθε φορά που δεν παίρνω μια δουλειά που θέλω, το σκέφτομαι! Αλλά είναι ένα παιδικό κομμάτι που δεν υπερισχύει».
Σχετικά με την εικόνα της, η Τόνια Σωτηροπούλου σχολίασε: «Με απασχολεί πολύ και τη φροντίζω. Θέλω πρωτίστως να είμαι υγιής, οπότε γυμνάζομαι καθημερινά και τρώω υγιεινά. Επίσης, προσέχω το δέρμα μου και κάνω διαλογισμό. Για μένα το να είμαι υγιής είναι η αρχή της ευτυχίας».
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.