Φαίδρα Δρούκα για Θοδωρή Αθερίδη: Παρά έναν χρόνο δεν είναι boomer

Φαίδρα Δρούκα για Θοδωρή Αθερίδη: Παρά έναν χρόνο δεν είναι boomer

«Πρόκειται για περίπτωση ανθρώπου, είναι πολύ έξυπνος» είπε για τον ηθοποιό

drouka-atheridis
H Φαίδρα Δρούκα μίλησε για τη συνεργασία της με τον Θοδωρή Αθερίδη αλλά και για τη μητρότητα.

Η ηθοποιός, που συμμετέχει στην παράσταση «Ok, Boomer», ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα Αργά» το Σάββατο 12 Ιανουαρίου.

Σχετικά με τον συνεργάτη και φίλο της, Θοδωρή Αθερίδη, η ηθοποιός ανέφερε: «Εμείς είμαστε γενιά Χ. Παρά έναν χρόνο δεν είναι boomer ο Θοδωρής. Η γενιά boomer είναι αυτοί που είναι γεννημένοι από το 46-64. Πρόκειται για μια περίπτωση ανθρώπου. Είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος. Έχει κάτι το αντιφατικό. Εγώ είμαι πολύ οργανωτική, εκείνος από την άλλη είναι… “το βλέπουμε, αν γίνει”, το οποίο μου άλλαξε και λίγο τη ζωή μου, επειδή είχα φτάσει σε ένα σημείο που είχα κρασάρει. Όταν ξεκινάγαμε τις πρόβες, οι ρυθμοί ήταν καταιγιστικοί και πολύ γρήγοροι. Είχαμε τύπου 17 πρόβες, που είναι πάρα πολύ λίγες. Μου έλεγε: "Γιατί κάνεις έτσι; Αν δεν είμαστε έτσι δεν θα ανέβουμε". Εγώ εκνευριζόμουν και αγχωνόμουν. Έπεσα στα δικά του νερά και είναι αναγκαίο από μια ηλικία και μετά να το κάνεις. Όντως αν δεν είμαστε έτοιμοι δεν θα ανέβει το έργο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyd4xmfb778p)

Όσον αφορά στη μητρότητα σχολίασε: «Είμαι αγχώδης. Ανακάλυψα ότι δε θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Όταν δεις ότι κάτι δεν σε συμφέρει και δε λειτουργεί, το αλλάζεις. Όταν μεγαλώνεις βλέπεις και ποια πράγματα είναι πιο σημαντικά. Είναι όλα τέλεια; Όχι! Δε γίνεται να είναι όλα τέλεια, κάπου κάνεις πίσω».

Και πρόσθεσε: «Δύο τόσο σημαντικά πράγματα όπως είναι η δουλειά και το μεγάλωμα ενός παιδιού δεν γίνεται να είναι και τα δύο στην κορυφή, κάτι πρέπει να κάνεις πίσω, τουλάχιστον έτσι έκανα κι εγώ. Είναι μεγάλη απόλαυση να μου δώσεις να αναλάβω κάτι, έχει ένα κράμα άγχους και ηδονής ταυτόχρονα. Είναι το καλύτερό μου. Να ψάχνω να βρω κάτι από το μηδέν, να το οργανώνω. Μου αρέσει να έχω πρότζεκτ. Θέλω λίστες, αν δεν υπάρχει θα βρω, θα το κάνω. Όταν δεν υπάρχει πρότζεκτ, υπάρχει μεγάλη θλίψη. Τώρα που οδηγούσα βρήκα το επόμενο πρότζεκτ, αλλά δεν μπορώ να το πω, είναι μεγάλο».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέος Κόσμος: «Γάζωσαν» τον 44χρονο με πάνω από 80 σφαίρες - Ήταν στόχος εκτελεστών από το 2018

ΣΥΡΙΖΑ: Επίδειξη ισχύος από τον Κασσελάκη - Τα άγνωστα επεισόδια πίσω από τη ρήξη με Πολάκη

Τις σκότωσαν και έπαιζαν θέατρο - Από τον Μουρατίδη και τον Σκιαδόπουλο στον πιλότο των Γλυκών Νερών
 όπου οι κακοποιοί προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης