Φαίδρα Δρούκα: Μια γυναίκα όποια δουλειά κι αν κάνει, πάντα θα κάνει πίσω για την οικογένεια

Φαίδρα Δρούκα: Μια γυναίκα όποια δουλειά κι αν κάνει, πάντα θα κάνει πίσω για την οικογένεια

«Φυσικά κι έχω αφήσει πράγματα πίσω για την οικογένεια, αλλά δεν το λέω σαν τιμωρία, ήταν πάρα πολύ συνειδητό» συμπλήρωσε

faidra-drouka
Η Φαίδρα Δρούκα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον ερχομό του παιδιού της, αλλά και την απόφασή της να βάλει σε δεύτερη μοίρα τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» κι αρχικά, δήλωσε: «Φυσικά κι έχω αφήσει πράγματα πίσω για την οικογένεια, αλλά δεν το λέω σαν τιμωρία, ήταν πάρα πολύ συνειδητό».

«Δεν μετάνιωσα καθόλου και λίγο έγιναν όλα. Εννοείται ότι μια γυναίκα, όποια δουλειά κι αν κάνει, πάντα θα κάνει πιο πίσω, χωρίς να ξέρω ειλικρινά πότε θα είναι αυτό το τίμημα», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvqd5np2b43l)

Στη συνέχεια, εξήγησε τον λόγο που δεν το σκέφτηκε για δεύτερη φορά. «Δεν το ξανασκέφτηκα και θα σου πω γιατί αυτό είναι περίεργο. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που σκέφτομαι εξωφρενικά πολύ και αυτομαστιγώνομαι πολλές φορές, αυτό ήταν το μόνο ζήτημα για το οποίο δεν έκανα ποτέ πισωγύρισμα», τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον γιο της και το πώς αντιλαμβανόταν εκείνος την αναγνωρισιμότητά της. «Ο γιος μου δεν νομίζω ότι κατάλαβε ποτέ τη φύση της δουλειάς μου. Δηλαδή, έβλεπε στον δρόμο ότι μπορεί να ζητούσαν μια φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο από τις σειρές που μπορεί να άρεσαν σε κάποια παιδιά, αλλά δεν είχε αυτό το "λείπω κάθε βράδυ από το σπίτι γιατί έχω θέατρο"», ανέφερε.

«Έκανα πολύ λίγο διάστημα επιλογές, τον πρώτο καιρό, ώστε αυτό να μην του κοστίσει για μεγάλα διαστήματα. Για αυτό και προτιμούσα κι επέλεγα να κάνω τηλεόραση, που έχεις ένα πρόγραμμα σαν να είσαι κανονικός άνθρωπος», πρόσθεσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Άνοιξαν οι κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ: Διαλέγουν Κασσελάκη ή Αχτσιόγλου για πρόεδρο

Βίντεο: Δάκρυσε η Σάκκαρη μετά το τρόπαιο στη Γκουανταλαχάρα - H συγκίνηση για τον παππού της

«Τρέλα» από 12.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό - Στις εξέδρες Στάνκογλου, Μπισμπίκης - Βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης