Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram, ένα στιγμιότυπο, που είχε τραβηχτεί κατά τη διάρκεια του τοκετού της.
Σε αυτό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται να κρατά το μωρό της στην αγκαλιά της, ενώ εκείνο είναι τυλιγμένο με κουβέρτες.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη χρονιά που πέρασε, αφού της χάρισε τον γιο της.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «2023 Σ´ευχαριστώ 🙌🏼 Γι’αυτές τις στιγμές που με αξίωσες να ζήσω, για αυτά τα συναισθήματα που με έμαθες πως υπάρχουν, για αυτή τη γνωριμία που μου φύλαγες μια ζωή. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ».
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία