Η Μιμή Ντενίση μίλησε για την κόρη της Μαριτίνα και τη συζήτηση που έκαναν, όταν ήταν μικρή σχετικά με το ότι δεν έχει πατέρα.
Όπως είπε στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» η ηθοποιός: «Είχα πει στην κόρη μου: “Εμείς μπαμπά δεν έχουμε και δεν θα αποκτήσουμε αν δεν βρούμε έναν πολύ καλό. Εγώ έναν χάλια άνθρωπο δεν θα έχω”. Μου είπε πως δεν έχει ανάγκη γιατί έχει εμένα, οπότε το λύσαμε από μικρή ηλικία».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxjwijz729up)
Για την αγάπη που είχε στον Αντώνη Τρίτση: «Ετοιμαζόμασταν για γάμο, είχα και το νυφικό, τις άδειες, όλα. Τον είχα φανταστεί για πατέρα της κόρης μου. Ο Γιάννης Φέρτης δεν ήταν τόσο των παιδιών, δεν νομίζω ότι ήθελε και πολύ» και τέλος, η Μιμή Ντενίση δήλωσε: «Παντρεύτηκα τον Σωτήρη Πολύζο και η Μαριτίνα είχε την τύχη μετά να αποκτήσει έναν άνθρωπο που την αγαπάει σαν μπαμπάς. Δεν έχει σημασία που χωρίσαμε, είναι άνθρωπος της οικογένειας».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.