Δώρα Χρυσικού: «Όλα θα τα βρούμε στα δικαστήρια, κέφι να έχετε, κι εδώ θα είμαστε να τα λέμε»

Δώρα Χρυσικού: «Όλα θα τα βρούμε στα δικαστήρια, κέφι να έχετε, κι εδώ θα είμαστε να τα λέμε»

Η ηθοποιός και η Ζέτα Δούκα παραπέμπονται σε δίκη για την υπόθεση Κιμούλη - Κατηγορούνται για ψευδείς ιατρικές  πιστοποιήσεις και εξύβριση

dwra-xrusikou_kiomoulis2
Η Δώρα Χρυσικού προχώρησε σε μερικές δηλώσεις, λίγο μετά τη δημοσίευση ρεπορτάζ, που θέλει τον Γιώργο Κιμούλη να την παραπέμπει στα δικαστήρια.

Ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» αναφέρει, ότι η ηθοποιός κατηγορείται εκείνη για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση στα ΜΜΕ, έπειτα από συνέντευξή της σε γνωστή ιστοσελίδα, όπου μιλάει για «σκηνική αλητεία».

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, είπε: «Δεν έχω καμία απολύτως ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσης. Όλα θα τα βρούμε στα δικαστήρια. Καιρό και κέφι να έχετε, κι εδώ θα είμαστε να τα λέμε».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxcvuom9mnc1)

Πρόσθεσε ακόμη, ότι: «Υπάρχει περίπτωση να έχω μετανιώσει που μίλησα; Καμία ταλαιπωρία. Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Το έκανα και δέχομαι τις συνέπειες. Αυτά είναι πολύ μικρά στις ζωές των ανθρώπων. Δεν έχω φοβηθεί ποτέ και ούτε πρόκειται να φοβηθώ. Μακάρι να είμαι γερή και να μη χρειαστεί ποτέ να κάνω πίσω επειδή υπερασπίστηκα έναν άνθρωπο που είπε την αλήθεια. Αλίμονο. Σωματική βία, είμαι από τις τυχερές γυναίκες που δεν δέχτηκα ούτε στον εργασιακό χώρο, ούτε στην προσωπική μου ζωή. Προφανώς και έχω δεχτεί κάποιας μορφής βία, ψυχολογική, λεκτική αλλά δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δεχτεί κάποια μορφή βίας».

Οι κατηγορίες Κιμούλη για Χρυσικού, Δούκα και Ψαρρά
Ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» ανέφερε στις 30 Νοεμβρίου, ότι οι δύο γιατροί που φέρεται να έχουν υπογράψει βεβαιώσεις σχετικά με προβλήματα υγείας που δημιουργήθηκαν στη Ζέτα Δούκα από την πίεση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κιμούλη, παραπέμπονται σε δίκη.

Επιπλέον, σε δίκη παραπέμπεται και η Ζέτα Δούκα, για ηθική αυτουργία. Η Δώρα Χρυσικού κατηγορείται για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση στα ΜΜΕ, έπειτα από συνέντευξή της σε γνωστή ιστοσελίδα, όπου μιλάει για «σκηνική αλητεία».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxc2ot8wxs49)

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος, ανέφερε: «Πρέπει να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι για τα όσα αδικήματα φέρονται ότι τέλεσαν. Οι γιατροί θα δικαστούν τον Οκτώβριο του 2024 και τον Νοέμβριο του 2024 η Δώρα Χρυσικού».

Πρόσθεσε επίσης: «Οι δύο γιατροί διώκονται με το αδίκημα για ψευδή έκδοση βεβαιώσεων υγείας. Για αυτόν τον λόγο, κάναμε μηνύσεις. Προς στιγμήν, δικαιωνόμαστε, γιατί οι μηνύσεις δεν μπήκαν στο αρχείο, αλλά θα εκδικαστούν κανονικά».

Φωτογραφία: NDPPHOTO
Ειδήσεις σήμερα:

Αυξάνονται τα διόδια από 1ης Ιανουαρίου - Πόσο θα κοστίζει η διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Βίντεο: Μαθητής χτυπάει με μανία καθηγήτριά του - Κινδυνεύει με 30 χρόνια φυλάκιση

Χορεύοντας ζεϊμπέκικο βγήκε στη σύνταξη ο Έλληνας Διοικητής της Κ-9 στη Νέα Υόρκη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης