Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», οι δύο γιατροί που φέρεται να έχουν υπογράψει βεβαιώσεις σχετικά με προβλήματα υγείας που δημιουργήθηκαν στη Ζέτα Δούκα από την πίεση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κιμούλη, παραπέμπονται σε δίκη.
Επιπλέον, σε δίκη παραπέμπεται και η Ζέτα Δούκα, για ηθική αυτουργία. Η Δώρα Χρυσικού κατηγορείται κι εκείνη για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση στα ΜΜΕ, έπειτα από συνέντευξή της σε γνωστή ιστοσελίδα, όπου μιλάει για «σκηνική αλητεία».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxc2ot8wxs49)
Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος, ανέφερε: «Πρέπει να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι για τα όσα αδικήματα φέρονται ότι τέλεσαν. Οι γιατροί θα δικαστούν τον Οκτώβριο του 2024 και τον Νοέμβριο του 2024 η Δώρα Χρυσικού».
Πρόσθεσε επίσης: «Οι δύο γιατροί διώκονται με το αδίκημα για ψευδή έκδοση βεβαιώσεων υγείας. Για αυτόν τον λόγο, κάναμε μηνύσεις. Προς στιγμήν, δικαιωνόμαστε, γιατί οι μηνύσεις δεν μπήκαν στο αρχείο, αλλά θα εκδικαστούν κανονικά».
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.