Πολ Γουόκερ: Θα ήταν τόσο περήφανος για την κόρη του, δήλωσε ο αδελφός του

Πολ Γουόκερ: Θα ήταν τόσο περήφανος για την κόρη του, δήλωσε ο αδελφός του

«Λάτρευε να είναι πατέρας» πρόσθεσε ο αδελφός του εκλιπόντος σταρ

meadow-paul_walker
Ο Κόντι Γουόκερ είπε ότι ο αδελφός του, Πολ Γουόκερ, θα ήταν «τόσο περήφανος» για τη γυναίκα που έχει γίνει η κόρη του, Μίντοου.

Ο Κόντι ανέφερε στο «PEOPLE» ότι η Μίντοου ίδρυσε και είναι πρόεδρος του «Paul Walker Foundation», το οποίο τιμά την «αγάπη του ηθοποιού για τον ωκεανό», ο οποίος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν από 10 χρόνια.

Στην ερώτηση τι θα ήθελε να μπορούσε να πει στον αδελφό του για τη Μίντοου σήμερα, ο Κόντι δήλωσε: «Θα ήθελα να ξέρει ότι έχει απλά μεγαλώσει και έχει γίνει μια τόσο όμορφη νεαρή κοπέλα».
Κλείσιμο
Η 25χρονη Μίντοου είναι επαγγελματίας μοντέλο που πρόσφατα περπάτησε σε επιδείξεις μόδας της «Vivienne Westwood» και της «Rokh». «Ακολουθεί μια καριέρα που είναι εξαιρετικά δύσκολη, αλλά βρίσκει τον δικό της δρόμο και καταφέρνει να φτάσει στην επιτυχία και θα ήταν πολύ περήφανος γι' αυτήν», σημείωσε ο Κόντι.

Πέρα από την ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά θέματα, το «Ίδρυμα Paul Walker» προσφέρει επιχορηγήσεις και υποτροφίες σε φοιτητές και ερευνητές που μελετούν τη θαλάσσια επιστήμη και προάγουν τον τομέα στο σύνολό του. Η Μίντοου ανακοίνωσε την ίδρυση του οργανισμού τον Σεπτέμβριο του 2015 για να γιορτάσει τα 42α γενέθλια του πατέρα της.

Ο Κόντι πρόσθεσε ότι ο Πολ έδωσε σοβαρή έμφαση στην πατρότητα, αλλά και ότι ο σταρ είχε επίγνωση ότι έπρεπε να ισορροπήσει την καριέρα του ως ηθοποιός και τις ευθύνες της ανατροφής της κόρης του.

«Αυτό που έμαθα από τον Πολ ήταν πόσο γρήγορα μεγαλώνουν αυτά τα μικρά πράγματα», είπε ο Κόντι, ο οποίος ονόμασε φέτος το τρίτο του παιδί Πολ Μπέρετ Γουόκερ από τον εκλιπόντα αδελφό του. «Ο Πολ βασανιζόταν από το γεγονός ότι η κόρη του μεγάλωνε τόσο γρήγορα. Ήταν τόσο απασχολημένος με την καριέρα του και προσπαθούσε να τα συνδυάσει όλα αυτά».
shutterstock_105738626__1_

Η Μίντοου ήταν μόλις ενός έτους όταν ο πατέρας της εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην οθόνη στον πιο διάσημο ρόλο του ως Μπράιαν Ο' Κόνερ στο «Fast and the Furious». Ο Κόντι σημειώνει ότι ο Πολ «αναγνώρισε το γεγονός ότι με την καριέρα του και όλα όσα είχε να κάνει, ότι του στερούσαν όλο αυτόν τον πολύτιμο χρόνο» με τη Μίντοου, προσθέτοντας: «Αυτό τον έτρωγε πραγματικά, πραγματικά». «Του άρεσε να είναι πατέρας» είπε στο τέλος.

Ο Πολ ήταν επιβάτης σε μια Porsche Carrera GT του 2005 που οδηγούσε φίλος του στις 30 Νοεμβρίου 2013, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Η Porsche εκσφενδονίστηκε, συνετρίβη και τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο αγαπημένος ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 40 ετών από τα τραύματα που υπέστη από το ατύχημα. Την στιγμή του θανάτου του ηθοποιού, η Μίντοου ήταν μόλις 15 ετών. Μια δεκαετία αργότερα, έχει γίνει ένα λαμπρό παράδειγμα περιβαλλοντικής διαχείρισης.

«Ήταν τόσο περήφανος γι' αυτήν», ανέφερε ο Κόντι.

Φωτογραφίες: EPA, Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Έβγαλα €3.750, ήταν ο καλύτερος μήνας»: Οι διάλογοι που «έκαψαν» τον αστυνομικό που παρίστανε τον οικονομολόγο

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται καταιγίδες από σήμερα το βράδυ


Πώς κατάφερε να σαρώσει στις εκλογές της Αργεντινής ο Χαβιέρ Μιλέι - H κρίση, οι νέοι και το TikTok
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης