Μίντοου Γουόκερ: Αποκαλύπτει πως είχε κάνει άμβλωση και μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών

Μίντοου Γουόκερ: Αποκαλύπτει πως είχε κάνει άμβλωση και μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών

Η κόρη του αδικοχαμένου Πολ Γουόκερ έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση, με αφορμή την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ σχετικά με τις αμβλώσεις

μιντοουγουοκερ
Σχετικά με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ και τις αμβλώσεις, θέλησε να τοποθετηθεί η κόρη του Πολ Γουόκερ, Μίντοου μιλώντας για τη δική της προσωπική εμπειρία.

Η 23χρονη κόρη του αδικοχαμένου ηθοποιού αποκάλυψε πως στο παρελθόν, είχε αναγκαστεί κι η ίδια να κάνει μια άμβλωση και θεωρεί πως θα έπρεπε να αποτελεί δικαίωμα της κάθε γυναίκας.

«Κι εγώ "πάλεψα" με την επιλογή αυτή. Το 2020, όταν ο κόσμος κατέρρεε λόγω της πανδημίας, εγώ έκανα άμβλωση. Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί μια τεράστια οπισθοδρόμηση στην ιστορία. Πρόκειται για μια βαθιά αδικία για τις γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπάρχουν αμέτρητες γυναίκες που έχουν δυσκολευτεί να πάρουν την απόφαση να κάνουν άμβλωση», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

μιντοου
Στη συνέχεια, τόνισε πως επρόκειτο για μια εμπειρία πολύ ιδιωτική και προσωπική, την οποία ιδανικά δεν θα ήθελε να φέρει στα φώτα της δημοσιότητας.

«Ήμουν τυχερή που έχω έναν σπουδαίο γιατρό, που με στήριξε και έγινα αυτό το ευτυχισμένο και υγιές άτομο που είμαι σήμερα. Το να γνωρίζουμε ότι ακόμα περισσότερες γυναίκες δεν θα έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν ασφαλή τρόπο να τερματίσουν μια εγκυμοσύνη και να επιλέξουν πρώτα το σώμα τους, είναι απολύτως αποκαρδιωτικό», συνεχίζει στο κείμενό της.

Κλείσιμο
Τόνισε επίσης, πως η απόφαση αυτή του δικαστηρίου μοιάζει σαν «επίθεση σε όλες τις γυναίκες», ενώ πρόσθεσε πως: «Η απαγόρευση των αμβλώσεων δεν αποτρέπει τις αμβλώσεις. Αποτρέπει τις ασφαλείς αμβλώσεις».

Υπενθυμίζεται πως η Μίντοου Γουόκερ παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και ηθοποιό, Λούις Θόρντον Άλλαν το 2021.



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τη τέταρτη δόση του εμβολίου στους 30-59 ετών


G7: Οι ηγέτες εκφράζουν αποφασιστικά την υποστήριξή τους στην Ουκρανία -Εντείνουν την πίεση προς την Μόσχα


«El Palace»: Στο παλάτι του κόμη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης