Πολ Γουόκερ: Η ανάρτηση της κόρης του, Μίντοου, για τα 50 χρόνια από τη γέννησή του - «Ο φύλακας άγγελός μου»

Πολ Γουόκερ: Η ανάρτηση της κόρης του, Μίντοου, για τα 50 χρόνια από τη γέννησή του - «Ο φύλακας άγγελός μου»

«Σ' ευχαριστώ για την αγάπη, την καθοδήγηση, τη φιλία, τη λιακάδα σου» έγραψε η 24χρονη

walker
Η Μίντοου Γουόκερ θυμήθηκε τον εκλιπόντα πατέρα της, Πολ Γουόκερτην Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου που θα σηματοδοτούσε τα 50α γενέθλιά του.

Η 24χρονη έκανε έναν συγκινητικό φόρο τιμής στον πατέρα της με ανάρτησή της στο Instagram, δημοσιέυοντας με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τους.

«Χρόνια πολλά στον φύλακα άγγελό μου. Σ' ευχαριστώ για την αγάπη, την καθοδήγηση, τη φιλία, τη λιακάδα σου και που με μεγάλωσες για να βλέπω όλη την ομορφιά στον κόσμο. Είσαι η πιο ευγενική, ταπεινή, γενναιόδωρη και στοργική ψυχή που ξέρω. Μου έμαθες από μικρή ηλικία να φέρομαι πάντα σε όλους με σεβασμό, να κάνω το καλό και να φροντίζω τον πλανήτη μας. Σε αγαπώ και μου λείπεις κάθε μέρα», έγραφε η ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτηση
Κλείσιμο

Η ανάρτηση της Γουόκερ έρχεται αφού τίμησε τον πατέρα της νωρίτερα φέτος με την εμφάνισή της στην τελευταία ταινία «Fast and Furious». Επίσης, μίλησε για τη σύντομη εμφάνισή της καταφεύγοντας στα κοινωνικά δίκτυα.

Δίπλα σε μια εικόνα από τα παρασκήνια της παραγωγής, όπου απεικονίζεται η ίδια σε μια οθόνη στο πλατό, έγραψε: «Μια προεπισκόπηση του cameo μου στο "Fast X". Το πρώτο fast κυκλοφόρησε όταν ήμουν ενός έτους! Μεγάλωσα στο πλατό παρακολουθώντας τον πατέρα μου, τον Βιν, την Τζορντάνα, τη Μισέλ, τον Κρις και τους άλλους στην οθόνη».

«Χάρη στον πατέρα μου, γεννήθηκα στην οικογένεια του "Fast". Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τώρα μπορώ να είμαι κι εγώ εκεί πάνω (στην οθόνη). Με εκείνους που ήταν κοντά μου για να με δουν να μεγαλώνω».

Η ίδια ολοκλήρωσε την ανάρτηση λέγοντας: «Είμαι τόσο ευλογημένη που μπορώ να τιμήσω την κληρονομιά του πατέρα μου και να το μοιραστώ αυτό μαζί του για πάντα. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ».

Ο νονός της Μίντοου, ο Βιν Ντίζελ, ο οποίος υποδύεται τον Ντόμινικ Τορέτο στο κινηματογραφικό franchise, σχολίασε με ένα μόνο emoji προσευχής.

Ο Γουόκερ πρωταγωνίστησε στις πρώτες επτά ταινίες «Fast and Furious», κάνοντας την τελευταία του εμφάνιση στο «Furious 7». Ο ηθοποιός πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον Νοέμβριο του 2013 σε ηλικία 40 ετών.

Φωτογραφία: shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Κλειστή για τουλάχιστον άλλες 48 ώρες η εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Εξασθενούν οι θυελλώδεις βοριάδες από σήμερα - Ανεβαίνει η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα

Ανατιμήσεις λόγω Daniel: 10 ευρώ για ένα κιλό χόρτα και ένα μαρούλι στη Λάρισα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης