Η Ραμόνα Βλαντή έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών σχετικά με το «My Style Rocks», τη Σοφία Χατζηπαντελή, την Έλενα Γαλύφα και τον Λάκη Γαβαλά.
Σχετικά με το «My Style Rocks» και τη Σοφία Χατζηπαντελή ανέφερε: «Θα ήθελα να είμαι στον επόμενο κύκλο του "My Style Rocks", αλλά θα πρέπει να μας το απαντήσει ο ΣΚΑΪ αυτό. Αυτοί που υποστήριζαν στα social τη Σοφία Χατζηπαντελή για τη χειρονομία που έκανε, είναι 13χρονα. Είναι άκομψο να λέμε για τις φήμες που θέλουν την Σοφία Χατζηπαντελή να φεύγει από το My Style Rocks γιατί η κοπέλα δεν έχει φύγει ακόμα».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwu2hugk5z75)
Και πρόσθεσε: «Εγώ αυτό που θα ήθελα πάρα πολύ είναι να κάνω κάτι με τον Λάκη Γαβαλά».
Για την Έλενα Γαλύφα σχολίασε: «Το Ελενάκι να μου πει ευχαριστώ γιατί τότε είχα μια κόντρα με την κυρία Καγιά και πήρε τη θέση μου στο GNTM. Tότε πήρε το μέρος της Καγιά τώρα θέλει να πάρει και τη θέση μου στο My Style; Γι’ αυτό έχουμε αρχίσει το lolipop; Φτάνει μία φορά. Τι άλλο θέλει; Θέλει και αυτή την καρέκλα; Δεν θα της κάνω τη χάρη».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.