Τριπλός ο Γρηγόρης και περιζήτητη Μαλέσκου

Τριπλός ο Γρηγόρης και περιζήτητη Μαλέσκου

Υπάρχει ταραχή, υπάρχουν αλλαγές και σοβαρές ανακατατάξεις

TV_arnaoutoglou
Για Σαββατοκύριακο πήγαινε ο «Εκατομμυριούχος» τελικά θα τον βλέπουμε και Παρασκευή. Αυτό προέκυψε μετά την προσωρινή αναβολή της προβολής του «Βινυλίου» του Αντώνη Κανάκη. Και επειδή το παιχνίδι που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημειώνει εξαιρετική πορεία, ήταν τυχερός ο σταθμός που μπόρεσε και κάλυψε ένα κενό που δημιουργήθηκε με αυτόν τον τρόπο. Ισως όμως να μην πρέπει να συνιστά εφεδρεία ένα τέτοιο πρόγραμμα. Θα μπορούσε να χτίσει μία σταθερή συνήθεια και όχι να μετακινείται με αυτό τον τρόπο. Αλλωστε δεν υπάρχουν και πολλές εκπομπές που μπορούν με αξιοπρεπές περιεχόμενο να σημειώνουν τέτοια τηλεθέαση. Αλλά και τέτοιοι παρουσιαστές στην φαρέτρα των σταθμών χρειάζονται πιο… σταθερό πρόγραμμα.
αρναουτογλου
Ο ΑΝΤ1 μετά την Μαριάντα Πιερίδη, προσέγγισε και την Ιωάννα Μαλέσκου για το «Your face sounds familiar». Πολύ έξυπνη ιδέα για όποιον το σκέφτηκε. Ηρεμη και ωριμότερη τηλεοπτικά η Ιωάννα Μαλέσκου αξίζει μία λαμπερή επιστροφή. Φαντάζομαι ότι αυτή η πρόταση δεν αφορά απλά την συμμετοχή στο σόου. Ισως είναι μία πόρτα που ανοίγει σε μία ευρύτερη συνεργασία…

μαλεσκου
Κλείσιμο
Αν κάποιος μελετήσει προσεκτικά το τοπ 10 της προηγούμενης εβδομάδας θα διαπιστώσει ότι το σύνολο του κοινού διαφοροποιείται σημαντικά σε επίπεδο επιλογών. Εκτός από το γεγονός ότι τις οκτώ από τις δέκα θέσεις καταλαμβάνουν σίριαλ και μόλις μία σατιρική εκπομπή και ένα τηλεπαιχνίδι τις υπόλοιπες δύο, έχει ενδιαφέρον η κορυφή. Στο νούμερο ένα φιγουράρει η «Γη της ελιάς» του Mega, ακολουθεί ο «Σασμός» του Alpha, ο «Ερωτας Φυγάς» του Open και στην τέταρτη θέση καταλαμβάνει η «Μάγισσα» του ΑΝΤ1. Τι δείχνει όλο αυτό; Ότι πλέον οι μετρήσεις δεν αφορούν την μεγάλη πλειοψηφία, ότι αδικούνται σημαντικές παραγωγές σε μεγάλα κανάλια και ότι τελικά το τι βλέπει ο κόσμος δεν μπορεί να συμβαδίζει με το τι και αν αγοράζει.

Κάθε μέρα που περνάει στην ελληνική τηλεόραση επιβεβαιώνονται δύο μεγάλες αλήθειες: η Ρούλα Κορομηλά είναι μία σπουδαία Κυρία και επαγγελματίας και η Ελένη Μενεγάκη είναι μία άφθαρτη σταρ εντός κι εκτός πλατό.

Για το κλείσιμο, κάτι ιδιαίτερο το οποίο δεν επελέγη τυχαία για το επιμύθιο ετούτης της στήλης. Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε για το metoo. Όμως αυτά που είπε αφορούν κάτι παραπάνω από το συγκεκριμένο κίνημα. Ειδικά τις μέρες που διανύουμε στην τηλεόραση. Είπε λοιπόν ο σπουδαίος σκηνοθέτης και ηθοποιός: «Ξέρουμε όμως ότι εκείνη την περίοδο έγιναν τρομερές υπερβολές και φανερώθηκαν οι άνθρωποι όπως συμβαίνει στις στιγμές της κρίσης. Έδειξαν ολόκληρο τον εαυτό τους. Εγώ είδα τα πάντα και έβγαλα σαν συμπέρασμα πως δεν χρειάζεται να φοβόμαστε εάν έχουμε το κεφάλι μας καθαρό για τίποτα. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σπιλώσει ή να καταστρέψει ή να ζημιώσει κάποιον αν έχει το κεφάλι του καθαρό».

Συμφωνώ απόλυτα, ειδικά και γενικά, Κωνσταντίνε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwthvwjga26p)

Αυτά και… καληνύχτα.


Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή που η μηχανή παρασέρνει τον παππού και το βρέφος στον Βόλο

Βίντεο: Κρουαζιέρα του τρόμου για 1000 επιβάτες στον Βισκαϊκό κόλπο - «Θαύμα που επιζήσαμε όλοι»

Πτήση με μαχητικό F-16: «Δυσκολεύομαι να πιστέψω όσα είδα και όσα έζησα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης