Πάτρικ Ντέμπσι: Οδηγός αγώνων και γόης τηλεοπτικός γιατρός - Ποιος είναι ο «πιο σέξι αντρας του 2023»

Πάτρικ Ντέμπσι: Οδηγός αγώνων και γόης τηλεοπτικός γιατρός - Ποιος είναι ο «πιο σέξι αντρας του 2023»

Από καρδιοκατακτητής στο «Grey's Anatomy» μέχρι ικανός οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων και φιλάνθρωπος, ο ηθοποιός αναδείχθηκε στα 57 του, από το περιοδικό «People», ως ο πιο σέξι άντρας για τη φετινή χρονιά

patrick-dempsey-arthrou
Ο Πάτρικ Ντέμπσι είναι ο «Πιο Σέξι Άντρας του 2023» («Sexiest Man Alive») του περιοδικού «People» όπως ανακοινώθηκε μέσα από το αμερικάνικο talk-show, «Jimmy Kimmel Live!».

Ο Ντέμπσι είναι ένας Αμερικανός ηθοποιός και οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων. Γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου του 1966, στο Λιούιστον του Μέιν και είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Dr. Ντέρεκ Σέπερντ, ή «McDreamy», στην επιτυχημένη ιατρική δραματική σειρά «Grey's Anatomy». Η καριέρα του, ωστόσο, καλύπτει πάνω από τρεις δεκαετίες και έχει πετύχει πολλά περισσότερα από τον διάσημο τηλεοπτικό του χαρακτήρα.
Patrick Dempsey Is (Finally!) PEOPLE's 2023 Sexiest Man Alive: "I’ve Always Been the Bridesmaid"

Κλείσιμο
Το ταξίδι του Ντέμπσι στη βιομηχανία του θεάματος ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980, όταν εμφανίστηκε σε διάφορες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, χτίζοντας σταδιακά τη φήμη του ως πολύπλευρος ηθοποιός. Κέρδισε αναγνώριση για τον ρόλο του στην ταινία του 1987 «Can't Buy Me Love» και συνέχισε να εντυπωσιάζει το κοινό με τις ερμηνείες του σε ταινίες όπως το «Enchanted» και το «Sweet Home Alabama».

Έπαιξε επίσης στις ρομαντικές κομεντί «Made of Honor», «Valentine's Day», «Bridget's Jones Baby», ενώ συμμετείχε σε δραματικούς ρόλους στα «Scream 3», «Freedom Writers» και «Transformers: Dark of the Moon». Ο Ντέμπσι έχει κερδίσει 3 People's Choice Awards και έχει προταθεί για Emmy και δύο Χρυσες Σφαίρες. Το 2022 τιμήθηκε με το «Disney Legend Award».
patrick_-_greys_anatomy
Ο Ντέμπσι ως Ντέρεκ Σέπερντ στο «Grey's Anatomy»

shutterstock_270259064

Εκτός από την καριέρα του ως ηθοποιός, ο Ντέμπσι έχει πάθος με τους αγώνες δρόμου. Έχει συμμετάσχει σε διάφορους αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου 24ωρου του Λε Μαν, και μάλιστα δημιούργησε τη δική του αγωνιστική ομάδα, «Dempsey-Proton Racing».



Η αφοσίωσή του στους αγώνες έχει κερδίσει τον σεβασμό της κοινότητας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
shutterstock_160849787
Ο Ντέμπσι στο «All Star Family Sports Jam» του HBO, τον Ιούνιο του 2004

Παρά το πολυάσχολο πρόγραμμά του, ο Ντέμπσι συμμετέχει επίσης σε φιλανθρωπικές προσπάθειες. Ίδρυσε το «Patrick Dempsey Center for Cancer Hope & Healing» στο Μέιν, εμπνευσμένο από τη μάχη της μητέρας του με τον καρκίνο. Το κέντρο παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης, εκπαίδευσης και ευεξίας σε άτομα και οικογένειες που πλήττονται από τον καρκίνο.

Μάλιστα, ο ηθοποιός συμμετέχει στη φετινή ταινία του Μάικλ Μαν, «Ferrari», που θα κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα, την οποία χαρακτήρισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον Τζίμι Κίμελ ως «την πιο αγαπημένη του ταινία, στην οποία έχει πάρει μέρος».
Patrick Dempsey on Being Named People’s Sexiest Man Alive 2023

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο διάσημος ηθοποιός απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή, καθώς είναι παντρεμένος με την Τζίλιαν Φινκ από το 1999, και μοιράζονται τρία παιδιά.
shutterstock_1468605245

Από καρδιοκατακτητής της τηλεόρασης μέχρι ικανός οδηγός αγώνων και φιλάνθρωπος για τη μάχη με τον καρκίνο, ο Πάτρικ Ντέμπσι έχει πια και τον τίτλο του «Πιο Σέξι Άντρα του 2023».
shutterstock_1135391867__1_

shutterstock_1448220872


Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πτήση με μαχητικό F-16: «Δυσκολεύομαι να πιστέψω όσα είδα και όσα έζησα»


Αποχαιρετά ο Σταθάκης το κόμμα «Κασσελάκη-Παππά-Πολάκη»: Ακραίοι λαϊκιστές, ξεκίνησαν πόλεμο στην Αριστερά

Σαρωτικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ - Ο... ξεχασιάρης τραγουδιστής, τα λουκέτα στη λιανική και το πρόστιμο σε κέντρο αισθητικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης