Αποστολόπουλος: Κόντρα δίχως τέλος με τον Κονδυλάτο - «Πηγαίνει στα βραδινά gala για να φάει τσάμπα»

Αποστολόπουλος: Κόντρα δίχως τέλος με τον Κονδυλάτο - «Πηγαίνει στα βραδινά gala για να φάει τσάμπα»

Ο δικηγόρος μου προχωράει σε μηνύσεις, τόνισε ο Νίκος Αποστολόπουλος - Δείτε το βίντεο

kondylatos_apostolopoulos_kontra2
Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει με πρωταγωνιστές τον Περικλή Κονδυλάτο, τον Νίκο Αποστολόπουλο και τον Βασίλη Ζούλια.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» εκτοξεύοντας ακόμη μια φορά τα «πυρά» του στον Περικλή Κονδυλάτο, απαντώντας του σε δηλώσεις που έκανε το Σαββατοκύριακο. 

«Χθες το πρωί ήμουν στο γραφείο μου και ακούω ξαφνικά να μιλάει μια φωνή από την τηλεόραση, που νόμιζα ότι ήταν η Τένια Μακρή. Ο κύριος αυτός έλεγε ότι είμαι ψυχικά ασθενής. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Να ρωτήσεις τον δικηγόρο μου, τον κύριο Αγαπηνό, ο οποίος προχωράει σε μηνύσεις» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwfpwmmwjooh)

Συνέχισε στον ίδιο τόνο, λέγοντας: «Με είπε ψυχικά ασθενή, απελπισμένη φιγούρα και τελειωμένο. Με έβρισε με τον χειρότερο τρόπο επαγγελματικά και προσωπικά για την ψυχική μου υγεία» και πρόσθεσε:

«Εγώ δεν μίλησα ποτέ για τον κύριο που είχατε εκεί καλεσμένο στην εκπομπή σας. Μίλησα εκ των υστέρων, γιατί με εξέθεσαν. Εγώ τον Βασίλη τον αγαπούσα από μικρό παιδί και το ξέρει. Μου ζητούσε ρούχα μου, ερχόταν στο Παρίσι, του τα έδινα και τον αγαπούσα πάρα πολύ».

Ολοκλήρωσε τον αιχμηρό λόγο του, καταλήγοντας στο ότι: «Ο Βασίλης, τα τελευταία χρόνια που έμπλεξε με αυτόν, άλλαξε πάρα πολύ. Τι τον έβγαλε φερέφωνο στη θέση του να μιλάει; Έπρεπε εξ αρχής να μιλήσει ο ίδιος. Εγώ δεν μίλησα ποτέ προσωπικά για αυτόν. Βγήκε σε αυτά τα βραδινά gala που τον καλούνε και πηγαίνει για να φάει τσάμπα. Δεν έχω καμία κόντρα εγώ, είναι ψέμα αυτό. Άλλοι δουλειά κάνουν αυτοί, άλλοι εγώ».

Πώς ξεκίνησε η κόντρα τους 
Αφορμή για τη μεγάλη αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο σχεδιαστές, στάθηκαν τα όσα είπε ο Περικλής Κονδυλάτος για τον Βασίλη Ζούλια και τη Ματούλα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο ίδιος μφανίστηκε στο «Γεια σου», όπου η ένταση δεν άργησε να προκύψει. Ήδη από την αρχή της συνέντευξής του στην εκπομπή, ο Νίκος Αποστολόπουλος δεν μπόρεσε να κρύψει τον θυμό του για τον Περικλή Κονδυλάτο αλλά και τους συντελεστές της ίδιας της εκπομπής που του πήραν συνέντευξη.

Αρχικά, ο σχεδιαστής μόδας τα έβαλε με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα που πήρε τη συνέντευξη από τον Περικλή Κονδυλάτο.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Αποστολόπουλος ήρθε σε αντιπαράθεση με τη Μαρία Μπακοδήμου για τον λόγο που τον κάλεσε στην εκπομπή. Έπειτα προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου, ο οποίος απάντησε στον Νίκο Αποστολόπουλο για όλα όσα είπε για τον Βασίλη Ζούλια.

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cweufyhmrs69)

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε μεταξύ άλλων: «Ο Νίκος Αποστολόπουλος είναι ψυχολογικά ασταθής. Έχει βρεθεί στα αζήτητα, δεν περνάει η μπογιά του και αισθάνεται ότι πρέπει να βγαίνει στα κανάλια και να κάνει την κατίνα. Έχει πει πολύ άσχημα πράγματα και για μένα. Είναι κρίμα να ευτελίζεται σε αυτή την ηλικία, μου βγάζει ότι είναι μια απελπισμένη φιγούρα, που προσπαθεί να κρατηθεί στην επικαιρότητα για κάποιον λόγο. Εγώ το λέω με φιλευσπλαχνία, είναι κρίμα να έχει αυτή την κατάληξη».

Στις παραπάνω δηλώσεις ο Νίκος Αποστολόπουλος απάντησε: «Ποιος είναι αυτός που θα μιλήσει για μένα; Το παιδί αυτό έχει απόλυτο δίκιο. Πήγατε να πάρετε συνέντευξη από έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι άνεργος χρόνια, δεν έχει δουλειά, του έχουν συμβεί πάρα πολλά με τον σύντροφό του, τον Βασίλη. Τους έχουν διώξει από εκεί που έμεναν, τους έκαναν έξωση γιατί δεν πλήρωναν».

Σε εκείνο το σημείο, ο σχεδιαστής έστρεψε τα «βέλη» του και προς τη συμπαρουσιάστρια της εκπομπής λέγοντας έντονα: «Εσύ να σιωπάς Νάνσυ μου όταν μιλώ».

Κλείνοντας, ο Νίκος Αποστολόπουλος πρόσθεσε: «Έχουν συμβεί πολλά σε αυτούς τους ανθρώπους. Έχω κατανόηση γι’ αυτά που λέει, γιατί λογικό είναι μετά από όσα έχουν πάθει… Θέλουν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι, το ένα, το άλλο… Εγώ σίγουρα είμαι στα αζήτητα γιατί κάνω 4 κολεξιόν τον χρόνο, έχω ατελιέ στην Κωνσταντινούπολη, έχω τα μαγαζιά μου στην Αθήνα, δόξα τω Θεώ όλα πάνε καλά».

«Αν είναι σχεδιαστής, το ξέρει η ιστορία της μόδας. Σχεδιαστής από βεστιάρια είναι» τόνισε ο σχεδιαστής.

«Μην συγκρίνουμε τα ασύγκριτα και αν θέλει να τα λέει αυτά ο Περικλής, ας λέει ό, τι θέλει, δείχνω κατανόηση εγώ» δήλωσε στο τέλος ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ / 
ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
Ειδήσεις σήμερα:

Το ημερολόγιο των πληρωμών για συντάξεις και επιδόματα - Όλες οι καταβολές ανά Ταμείο


Η σπάνια αναφορά της Άννας Βίσση στην περίοδο που η Σοφία Καρβέλα μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης


Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ χτύπησαν «τρομοκρατικό πυρήνα» στον Λίβανο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης