Νίκος Αποστολόπουλος για Περικλή Κονδυλάτο: Ποιος είναι αυτός που θα μιλήσει για μένα - Σχεδιαστής από βεστιάρια είναι

Νίκος Αποστολόπουλος για Περικλή Κονδυλάτο: Ποιος είναι αυτός που θα μιλήσει για μένα - Σχεδιαστής από βεστιάρια είναι

Είναι ψυχολογικά ασταθής, έχει βρεθεί στα αζήτητα, δεν περνάει η μπογιά του, δήλωσε με τη σειρά του ο Περικλής Κονδυλάτος για τον σχεδιαστή - Δείτε το βίντεο

apostolopoulos_-_kondilatos
Ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε για τον Περικλή Κονδυλάτο και τις δηλώσεις του, με αφορμή τα σχόλια που είχε κάνει ο ίδιος για τον Βασίλη Ζούλια και τη Ματούλα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.


Ο γνωστός σχεδιαστής εμφανίστηκε στο «Γεια σου», όπου η ένταση δεν άργησε να προκύψει. Ήδη από την αρχή της συνέντευξής του στην εκπομπή, ο Νίκος Αποστολόπουλος δεν μπόρεσε να κρύψει τον θυμό του για τον Περικλή Κονδυλάτο αλλά και τους συντελεστές της ίδιας της εκπομπής που του πήραν συνέντευξη.

Αρχικά, ο σχεδιαστής μόδας τα έβαλε με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα που πήρε τη συνέντευξη από τον Περικλή Κονδυλάτο.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Αποστολόπουλος ήρθε σε αντιπαράθεση με τη Μαρία Μπακοδήμου για τον λόγο που τον κάλεσε στην εκπομπή. Έπειτα προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου, ο οποίος απάντησε στον Νίκο Αποστολόπουλο για όλα όσα είπε για τον Βασίλη Ζούλια.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cweufyhmrs69)
Κλείσιμο

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε μεταξύ άλλων: «Ο Νίκος Αποστολόπουλος είναι ψυχολογικά ασταθής. Έχει βρεθεί στα αζήτητα, δεν περνάει η μπογιά του και αισθάνεται ότι πρέπει να βγαίνει στα κανάλια και να κάνει την κατίνα. Έχει πει πολύ άσχημα πράγματα και για μένα. Είναι κρίμα να ευτελίζεται σε αυτή την ηλικία, μου βγάζει ότι είναι μια απελπισμένη φιγούρα, που προσπαθεί να κρατηθεί στην επικαιρότητα για κάποιον λόγο. Εγώ το λέω με φιλευσπλαχνία, είναι κρίμα να έχει αυτή την κατάληξη».

Στις παραπάνω δηλώσεις ο Νίκος Αποστολόπουλος απάντησε: «Ποιος είναι αυτός που θα μιλήσει για μένα; Το παιδί αυτό έχει απόλυτο δίκιο. Πήγατε να πάρετε συνέντευξη από έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι άνεργος χρόνια, δεν έχει δουλειά, του έχουν συμβεί πάρα πολλά με τον σύντροφό του, τον Βασίλη. Τους έχουν διώξει από εκεί που έμεναν, τους έκαναν έξωση γιατί δεν πλήρωναν».

Σε εκείνο το σημείο, ο σχεδιαστής έστρεψε τα «βέλη» του και προς τη συμπαρουσιάστρια της εκπομπής λέγοντας έντονα: «Εσύ να σιωπάς Νάνσυ μου όταν μιλώ».

Κλείνοντας, ο Νίκος Αποστολόπουλος πρόσθεσε: «Έχουν συμβεί πολλά σε αυτούς τους ανθρώπους. Έχω κατανόηση γι’ αυτά που λέει, γιατί λογικό είναι μετά από όσα έχουν πάθει… Θέλουν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι, το ένα, το άλλο… Εγώ σίγουρα είμαι στα αζήτητα γιατί κάνω 4 κολεξιόν τον χρόνο, έχω ατελιέ στην Κωνσταντινούπολη, έχω τα μαγαζιά μου στην Αθήνα, δόξα τω Θεώ όλα πάνε καλά».

«Αν είναι σχεδιαστής, το ξέρει η ιστορία της μόδας. Σχεδιαστής από βεστιάρια είναι» τόνισε ο σχεδιαστής.

«Μην συγκρίνουμε τα ασύγκριτα και αν θέλει να τα λέει αυτά ο Περικλής, ας λέει ό, τι θέλει, δείχνω κατανόηση εγώ» δήλωσε στο τέλος ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Ειδήσεις σήμερα:

Nyli: Οι επίλεκτοι κομάντος της Σιν Μπετ του Ισραήλ με «licence to kill» για τους τρομοκράτες της Χαμάς που επιτέθηκαν στις 7 Οκτωβρίου

Θρίλερ με τον επιχειρηματία που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του στη Βάρδα

Εντυπωσιακή αύξηση των πιθανών τιμών πώλησης διαμερισμάτων σε πέντε περιοχές της Αθήνας - Πού είναι τα άκριβότερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης