Αθηνά Μαξίμου για τους «Πανθέους»: «Είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε στην κάμερα με τον Αιμίλιο Χειλάκη»

Αθηνά Μαξίμου για τους «Πανθέους»: «Είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε στην κάμερα με τον Αιμίλιο Χειλάκη»

«Πήγαμε να κάνουμε μια σκηνή και του είπα "έχεις συνειδητοποιήσει ότι είναι η πρώτη φορά που παίζουμε μαζί στην τηλεόραση;"» συμπλήρωσε η ηθοποιός

athina-maksimou
Η Αθηνά Μαξίμου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της συνύπαρξη με τον σύζυγό της, Αιμίλιο Χειλάκη στους «Πανθέους».

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Fay's Time» και αρχικά, σημείωσε πως είναι η πρώτη φορά που παίζει μαζί με τον αγαπημένο της στην τηλεόραση.

«Είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε στην κάμερα με τον Αιμίλιο. Πήγαμε να κάνουμε μια σκηνή και του είπα "έχεις συνειδητοποιήσει ότι είναι η πρώτη φορά που παίζουμε μαζί στην τηλεόραση;". Βάλαμε τα γέλια, γιατί πέραν του ότι είμαστε μαζί 19 χρόνια, έχουμε συνεργαστεί σε χιλιάδες πράγματα στο θέατρο. Απλά δεν έτυχε προηγουμένως, είμαι περισσότερο του θεάτρου και δυσκολευόμουν να κάνω παράλληλα τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχω πει πολλά "όχι" στην τηλεόραση, βλέπω τηλεόραση, μου αρέσει πολύ να βλέπω σειρές και ταινίες. Ειδικά στην καραντίνα», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvyqt06gfz61)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο διάλειμμα που έκανε με τον Αιμίλιο Χειλάκη από τα επαγγελματικά τους καθήκοντα, τον περσινό χειμώνα, καθώς αποφάσισαν να μείνουν για λίγο στα Κύθηρα.

«Πέρσι κάναμε ένα μεγάλο διάλειμμα, το μεγαλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου. Πήγαμε στα Κύθηρα. Χρειάζεται να το κάνει αυτό κανείς, όταν μπορεί. Αγαπάμε πάρα πολύ τα Κύθηρα κι ονειρευόμασταν να ζήσουμε έναν χειμώνα εκεί και πέρσι τα καταφέραμε. Άλλαξαν πολλά, παίρνεις απόσταση. Ξεκουράζεται το μυαλό, η ψυχή κι επίσης, η ησυχία κι η φύση είναι κάτι που δεν το ανταλλάσσω με τίποτα. Δεν χρειαζόταν να έρθουμε πιο κοντά με τον Αιμίλιο, αυτή τη φορά ήμασταν κοντά αλλιώς. Κάναμε πράγματα που μας ευχαριστούσαν και τους δύο», εξηγεί.

Όσο για την είσοδό της στους «Πανθέους» και τη συνεργασία της με το υπόλοιπο καστ, είπε: «Νιώθω πάρα πολύ τυχερή, είναι σαν θέατρο. Είναι πολύ αγαπημένοι συνάδελφοι, γενναιόδωροι, σεβαστικοί, κοιτιόμαστε στα μάτια, που δεν είναι σύνηθες. Αυτό που εκτιμώ πάρα πολύ είναι ότι υπάρχει μια πάρα πολύ μεγάλη ευγένεια και καθρεφτίζεται στο αποτέλεσμα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvyr0aop7029)

Τέλος, για τον ρόλο της ανέφερε: «Η "Μερόπη" είναι καλή, η πρόθεσή της είναι αθώα. Προσπαθεί να κρατηθεί πίσω από μια μάσκα. Τη βρίσκω πάρα πολύ χαριτωμένη».


Ειδήσεις σήμερα:

Δεν του έδιναν άσυλο και πήγε να ανατινάξει νοσοκομείο - Βίντεο από την έκρηξη που συγκλόνισε το Λίβερπουλ

Μετά το φτυάρι και το πριβέ συνεργείο ο Κασσελάκης πάει Σακελλαροπούλου και ψάχνει «μορατόριουμ» με Φίλη qw

Η τροπική καταιγίδα Φιλίπ σαρώνει τη Γουαδελούπη

Περιφερειακές
 & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα.
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης