Αιμίλιος Χειλάκης: «Δηλώνω "εραστής" και όχι "σύζυγος" της τηλεόρασης»

Αιμίλιος Χειλάκης: «Δηλώνω "εραστής" και όχι "σύζυγος" της τηλεόρασης»

Ο ηθοποιός μίλησε για τους ρόλους του, την Αθηνά Μαξίμου και τα επαγγελματικά του σχέδια

xeilakis
Μια αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο Αιμίλιος Χειλάκης και αναφέρθηκε στην εκτίμηση που τρέφει για τις γυναίκες, αλλά και τη σχέση του με την τηλεόραση.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, αναφέρθηκε αρχικά, στη σύντροφό του, Αθηνά Μαξίμου.

«Η λέξη "σύντροφος" είναι πολιτική, γιατί είσαι με τον άνθρωπο που ζεις και τρως από το ίδιο πιάτο. Πιστεύω στη συντροφικότητα. Με τον σύντροφό μας είμαστε συνεργάτες σε ένα πολύ ωραίο έργο που λέγεται "ζωή". Με την Αθηνά συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο», είπε χαρακτηριστικά.



Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην επαγγελματική του ζωή, ενώ αποκάλυψε επίσης, πως προτίμησε να πει όχι σε κάποιες συνεργασίες που δεν του ταίριαζαν, παρά να λάβει χρήματα.

«Τον χειμώνα θα είμαι στην Κρήτη για 2.5 μήνες για να γυρίσω την ταινία "Καπετάν Μιχάλης" του Καζαντζάκη. Λέω πολλές φορές "μη με ρωτάτε γιατί έκανα αυτή τη δουλειά, ρωτήστε με γιατί την κάνω ακόμα". Έχω πει "όχι" σε συνεργασίες και όταν ήμουν πιο μικρός και δεν είχα λεφτά. Μπορούσα να επιβιώνω και με λίγα», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις αλλαγές που έχουν προκύψει στη ζωή του μεγαλώνοντας, ο Αιμίλιος Χειλάκης δήλωσε: «Τα λάθη που έχω κάνει μεγαλωμένος πατριαρχικά, μου έδειξαν τι πρέπει να κάνω σωστά. Μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας, μπόρεσα να κάνω την οικογένεια που έχω σήμερα με την Αθηνά. Έχω μάθει να αγαπάω τη σκέψη που είναι πιο πολυσχιδής από τη δική μου κι έτσι, πολύ συγκεκριμένοι φίλοι μου, αλλά και συντελεστές είναι γυναίκες».

Τέλος, για τη σχέση του με την τηλεόραση, ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε: «Είμαι "εραστής" και όχι "σύζυγος" της τηλεόρασης. Όταν θα υπάρξει όμως, κάτι όπως ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες, ευχαρίστως να το κάνω».




Ειδήσεις σήμερα:

Χάος στο Ιράν, αναφορές για τουλάχιστον 11 νεκρούς - «Έπεσε» το ίντερνετ

«Ο Πούτιν φλερτάρει ξανά με τη ζοφερή προοπτική ενός πυρηνικού πολέμου» - Άμεση ανάλυση Guardian

Στο αρχείο η υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα από τον Άρειο Πάγο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης