Άνια Τέιλορ Τζόι - Μάλκολμ ΜακΡέι: Πολυτελής γάμος στη Βενετία για το ζευγάρι

Άνια Τέιλορ Τζόι - Μάλκολμ ΜακΡέι: Πολυτελής γάμος στη Βενετία για το ζευγάρι

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μια τελετή στη Βενετία, με πλήθος καλεσμένων - Ανάμεσά τους η Κάρα Ντελεβίν και η Τζένιφερ Γκάρνερ

ania-teilor-tzoi
Έναν μόλις χρόνο, μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Άνια Τέιλορ Τζόι να παντρεύεται μυστικά τον Μάλκολμ ΜακΡέι, το ζευγάρι έκανε και μια πολυτελή τελετή, με 150 καλεσμένους.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στη Βενετία, το Σαββατοκύριακο, με πλήθος καλεσμένων. Ανάμεσά τους και διάσημες προσωπικότητες του Χόλιγουντ.

Η 27χρονη ηθοποιός που γνώρισε τεράστια επιτυχία μέσα από τον ρόλο της στη σειρά του Netflix, «Queen's Gambit» επέλεξε ένα μπεζ νυφικό για την περίσταση, με τον αγαπημένο της να φορά ένα σκούρο μπλε κοστούμι.

Κλείσιμο
Καλεσμένες στον γάμο τους μεταξύ άλλων, ήταν η Κάρα Ντελεβίν και η Τζένιφερ Γκάρνερ, τις οποίες συνδέει μια στενή φιλία με την Άνια Τέιλορ Τζόι.

Στον γάμο του ζευγαριού βρέθηκαν επίσης, ο Νίκολας Χουλτ και ο Έβαν Ρος. Οι καλεσμένοι οδηγήθηκαν στον χώρο, όπου πραγματοποιήθηκε το μυστήριο, με γόνδολες.

Σε συνέντευξή της στο παρελθόν, η πρωταγωνίστρια του «The Queen's Gambit» είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της: «Μπορεί να μην έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο και είναι δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα είναι και τέλειο, γιατί όταν είστε μαζί εκτιμάτε τον χρόνο που έχετε. Οι καθημερινές μας δραστηριότητες μου δίνουν μεγάλη χαρά, λατρεύω να πηγαίνω μαζί του στο βενζινάδικο και μετά να πηγαίνουμε για πρωινό».


Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος κερδίζει σε δήμους και περιφέρειες - Στόχος της κυβέρνησης οι 13+3 νίκες

Άλκης Δαυίδ: Χρόνια ήθελε να μου πάρει το σπίτι ο ξάδερφός μου ο Λεβέντης και με χτύπησε ύπουλα

Συνταξιούχοι Αυστραλοί πέρασαν σχεδόν 500 μέρες σε κρουαζιέρα γιατί ήταν... φθηνότερο από γηροκομείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης