Άνγκους Κλάουντ: Η μητέρα του ηθοποιού αποκάλυψε τα τελευταία του λόγια - «Θα σε δω το πρωί»

Άνγκους Κλάουντ: Η μητέρα του ηθοποιού αποκάλυψε τα τελευταία του λόγια - «Θα σε δω το πρωί»

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο ηθοποιός πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών

angus_cloud__1_

Η μητέρα του Άνγκους Κλάουντ αποκάλυψε τα τελευταία λόγια του ηθοποιού σε εκείνη πριν από τον ξαφνικό θάνατό του σε ηλικία 25 ετών.

Η Λίζα Κλάουντ μίλησε στον γιο της για τελευταία φορά πριν πέσει για ύπνο, όπως δήλωσε στο «People» σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου.

«Σ' αγαπώ, μαμά. Είσαι ο καλύτερη», είπε ο ηθοποιός πριν την αγκαλιάσει. «Θα σε δω το πρωί».

Το επόμενο πρωί, η Λίζα πήγε να ελέγξει τον Άνγκους και τον βρήκε σκυμμένο πάνω από το γραφείο του υπνοδωματίου του.

Αν και αυτό δεν ήταν ασυνήθιστο, καθώς συχνά αποκοιμιόταν κατά τη διάρκεια των καλλιτεχνικών συνεδριών του στο γραφείο, η Λίζα είπε ότι κάτι έμοιαζε περίεργο όταν τον πλησίασε.

«Άρχισα να τον κουνάω και να ουρλιάζω», δήλωσε. «Τον έσπρωξα δυνατά και έπεσε στο πάτωμα. Προσπάθησα να τον επαναφέρω - στόμα με στόμα - και τον πίεζα».

«Φώναζα τον γείτονά μου γιατί δεν ήθελα να τον αφήσω και να καλέσω το 100. Συνέχισα να το κάνω μέχρι που τον πήραν», συνέχισε η Λίζα. «Μου λείπει τόσο πολύ. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου».

Σε μια ανάρτηση στο Facebook τον περασμένο μήνα, ευχαρίστησε τους φίλους της για «[την] αγάπη τους για την οικογένειά μου σε αυτή τη συντριπτική στιγμή», προσθέτοντας ότι η τελευταία μέρα του Άνγκους ήταν «χαρούμενη».

«[Ο Άνγκους] αναδιοργάνωνε το δωμάτιό του και τοποθετούσε αντικείμενα στο σπίτι με πρόθεση να μείνει για λίγο στο σπίτι που αγαπούσε», έγραψε. «Μίλησε για την πρόθεσή του να βοηθήσει να συντηρήσει τις αδελφές του στο κολέγιο, αλλά και να βοηθήσει τη μητέρα του συναισθηματικά και οικονομικά. Δεν είχε πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του».

«Είναι απολύτως σαφές ότι δεν είχε πρόθεση να αποχωρήσει από αυτόν τον κόσμο. Οι αγώνες του ήταν πραγματικοί. Έδωσε και έλαβε τόση αγάπη και υποστήριξη από και προς τη φυλή του».

Η Page Six επιβεβαίωσε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι ο ηθοποιός πέθανε από υπερβολική δόση κατά λάθος.

Ο ιατροδικαστής της κομητείας Αλαμέδα δήλωσε ότι ο Άνγκους υπέστη οξεία δηλητηρίαση από συνδυασμό ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένης της φαιντανύλης, της κοκαΐνης, της μεθαμφεταμίνης και της βενζοδιαζεπίνης.

Κλείσιμο

Τις εβδομάδες που προηγήθηκαν του θανάτου του, ο Άνγκους θρηνούσε την απώλεια του πατέρα του, Κόνορ Χίκεϊ, ο οποίος πέθανε από καρκίνο μόλις δύο μήνες πριν.

Οι φίλοι του αποκάλυψαν ότι ήταν τόσο θλιμμένος που ήταν πολύ «τραυματισμένος» για να σκορπίσει τις στάχτες του πατέρα του σε μια ιδιωτική τελετή.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Άρτα - Γυναίκα πνίγηκε από φαγητό και πέθανε μπροστά στα μάτια του συζύγου της

«Τι να πεις για αυτόν τον άνθρωπο, με την τεράστια υπέροχη καρδιά» - Δάκρυα για τον 51χρονο εργάτη στην Σαντορίνη

Μάθε πού ψηφίζεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 - Σε λειτουργία η ψηφιακή πλατφόρμα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης