'Ανγκους Κλάουντ: Δεν άφησε σημείωμα αυτοκτονίας - Ενισχύεται η θεωρία της τυχαίας υπερβολικής δόσης

'Ανγκους Κλάουντ: Δεν άφησε σημείωμα αυτοκτονίας - Ενισχύεται η θεωρία της τυχαίας υπερβολικής δόσης

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του στο «Euphoria» έφυγε από τη ζωή πριν από κάποιες ημέρες

angus_cloud
Υπάρχουν περισσότερα στοιχεία που υποδηλώνουν ότι ο θάνατος του Ανγκους Κλάουντ ήταν αποτέλεσμα τυχαίας υπερβολικής δόσης και όχι αυτοκτονίας -όπως αρχικά υποπτεύθηκαν οι αρχές - καθώς ο νεαρός ηθοποιός δεν έγραψε σημείωμα αυτοκτονίας για την οικογένειά του, σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ.

Πολλές πηγές των αστυνομικών αρχών που συμμετέχουν στην έρευνα για τον θάνατο είπαν στο TMZ ότι ο Κλάουντ δεν άφησε πίσω του κάποιο σημείωμα όταν πέθανε ξαφνικά.

Όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του τον περασμένο μήνα στο σπίτι της οικογένειάς του στο Όκλαντ και μια αρχική δήλωση που έδωσε η οικογένεια άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να αυτοκτόνησε.

Η δήλωση αποκάλυψε τον αγώνα του Κλάουντ μετά την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του, προσθέτοντας: «Ο Άνγκους ήταν ανοιχτός για τη μάχη του με τη ψυχική υγεία και ελπίζουμε ότι ο θάνατός του μπορεί να είναι μια υπενθύμιση για τους άλλους ότι δεν είναι μόνοι τους και δεν πρέπει να το παλεύουν μόνοι τους στη σιωπή».
Κλείσιμο
Μια πηγή από το περιβάλλον του Κλάουντ είπε επίσης ότι είχε σοβαρές σκέψεις αυτοκτονίας μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του, η μητέρα του ηθοποιού, Λίζα, βγήκε να αρνηθεί ότι ο γιος της αυτοκτόνησε, λέγοντας ότι μόλις μια μέρα πριν πεθάνει μιλούσε για το μέλλον του, βοηθούσε τα μέλη της οικογένειας του και ακόμη αναδιοργάνωνε το δωμάτιό του.

Όπως αναφέρθηκε, η κλήση στην αστυνομία στο σπίτι της οικογένειας του Κλάουντ έγινε για «πιθανή υπερβολική δόση», ενώ η μητέρα του ηθοποιού είπε στη δήλωσή της: «Δεν ξέρω αν ή τι μπορεί να έβαλε στο σώμα του μετά από αυτό. Το μόνο που ξέρω είναι ότι έβαλε το κεφάλι του στο γραφείο όπου δούλευε πάνω σε έργα τέχνης, αποκοιμήθηκε και δεν ξύπνησε. Μπορεί να μάθουμε ότι πήρε υπερβολική δόση κατά λάθος και με τραγικό τρόπο, αλλά είναι απολύτως σαφές ότι δεν είχε πρόθεση να φύγει από αυτόν τον κόσμο».

Η αυτοψία του ηθοποιού έχει ολοκληρωθεί, εν αναμονή των τοξικολογικών αποτελεσμάτων, αλλά χωρίς σημείωμα φαίνεται ότι η θεωρία της μητέρας του για τις συνθήκες γύρω από το πώς πέθανε ο γιος της επικυρώνεται ακόμη περισσότερο.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: Σε κώμα 29χρονη γυναίκα μετά τον κτηνώδη βιασμό της από 18χρονο που τη βασάνισε με σκουπόξυλο

Κορωνοϊός: «Eris» και Δεκαπενταύγουστος διπλασίασαν τις νοσηλείες - Οι εκτιμήσεις των ειδικών

Τουρκία: Σάλος για το μοντέλο που φωτογραφήθηκε με την κοιλιά έξω στο μεγαλύτερο τζαμί της Άγκυρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης