Μέγκαν Μαρκλ: Έκλεψε τις εντυπώσεις στα «Invictus Games» - Το χειροκρότημα του κοινού κατά την είσοδό της

Μέγκαν Μαρκλ: Έκλεψε τις εντυπώσεις στα «Invictus Games» - Το χειροκρότημα του κοινού κατά την είσοδό της

Η δούκισσα του Σάσσεξ ήταν πολύ άνετη με το πλήθος, ενώ διασκέδασε με την ψυχή της, με τους παρευρισκόμενους να την αποθεώνουν

megkan-markl__1_
Οι αγώνες «Invictus» που διοργανώνει ο πρίγκιπας Χάρι από το 2017 και αφορούν στρατιώτες, οι οποίοι τραυματίστηκαν εν ώρα δράσης, πραγματοποιήθηκαν στο Ντίσελντορφ, με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ να στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η δούκισσα του Σάσσεξ φάνηκε ιδιαίτερα άνετη με το πλήθος, ενώ διασκέδασε με την ψυχή της στη διοργάνωση, με το κοινό να την αποθεώνει συνεχώς.


Κλείσιμο
Κατά την είσοδό της, το πλήθος σηκώθηκε για να τη χειροκροτήσει ενθουσιασμένο, με την ίδια να το χαιρετά, έκπληκτη, καθώς δεν περίμενε τόσο θερμό καλωσόρισμα.


Φαινόταν ιδιαίτερα χαρούμενη, με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό της, ενώ παρακολουθούσε τον πρίγκιπα Χάρι να ποζάρει δίπλα στους παρευρισκόμενους. Δεν δίστασε μάλιστα, να φωτογραφηθεί κι η ίδια με το κοινό.

Μία 28χρονη Αυστραλή που βρέθηκε στους αγώνες, μίλησε στη DailyMail και δήλωσε για τη Μέγκαν Μαρκλ: «Η Μέγκαν σκέφτηκε ότι ήταν αστείο που φορούσα ένα καπέλο που έμοιαζε με φασόλι. Με ρώτησε αν κρυώνω και της απάντησα πως είμαι από το Οζ κι εκεί έχει πάντα κρύο. Ήταν τόσο ωραία, μιλούσε για τα παιδιά της κι έλεγε πόσο ενθουσιασμένα είναι με το Ιnvictus, αλλά μου εξήγησε ότι είναι ακόμα πολύ μικρά για να κατανοήσουν τη σημασία του».



Ειδήσεις σήμερα:

Σόου στο Κογκρέσο του Μεξικού - Παρουσιάστηκαν «πτώματα εξωγήινων» από γνωστό «ουφολόγο», δείτε φωτογραφίες

«Εικονομαχία» στον ΣΥΡΙΖΑ για τη Μακρόνησο - Σύννεφα διάσπασης, «πυροσβέστης» η Αχτσιόγλου και βολές Τσακαλώτου

Τέλος στα σενάρια ανασχηματισμού στην κυβέρνηση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης