Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Ανακοινώθηκε η πρώτη τους σειρά στο Netflix

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Ανακοινώθηκε η πρώτη τους σειρά στο Netflix

Το ντοκιμαντέρ θα ακολουθεί τους τραυματισμένους βετεράνους στρατιώτες στους αγώνες  «Invictus Games» στην Ολλανδία το 2022 με τον Πρίγκιπα Χάρι να το παρουσιάζει

harry_megan
Την πρώτη τους σειρά ντοκιμαντέρ στο Netflix ανακοίνωσε ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Ο τίτλος της θα είναι «Heart of Invictus» και θα παρουσιάζει την ιστορία και τα παρασκήνια της αθλητικής εκδήλωσης, που είχε διοργανώσει ο πρίγκιπας Χάρι το 2017 για τους στρατιώτες που τραυματίστηκαν εν ώρα δράσης,  «Invictus Games».

Ο Ορλάντο φον Άισιντελ έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ, ενώ η Γιοχάνα Νατασεγκάρα την επίβλεψη του πρότζεκτ. Και οι δύο έχουν μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο και ήταν υπεύθυνοι για την δημιουργία των ντοκιμαντέρ «The White Helmets» και «Evelyn» του Netflix.

haryy

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, ο ρόλος του Χάρι είναι να ακολουθεί on camera τους βετεράνους στρατιώτες, που θα αγωνίζονται στην διοργάνωση στην Χάγη το 2022. Ακόμα, ο Χάρι έχει αναλάβει, επίσης, την παραγωγή της σειράς μέσω της εταιρείας Archewell Productions, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων, προκειμένου να διατεθεί η streaming πλατφόρμα για τη δημιουργία περιεχομένου σχετικού με τη διαφορετικότητα.

Κλείσιμο

Το εν λόγω εγχείρημα αποτελεί πλέον τη βασική πηγή εσόδων του ζευγαριού, σε συνδυασμό με τη νέα δουλειά του πρίγκηπα Χάρι, μετά την απόφαση τους να εγκαταλείψουν τη ζωή στο Παλάτι και να ζήσουν στην Καλιφόρνια.

invictus_2



Ειδήσεις σήμερα: 

Φορολογικές δηλώσεις: Η εφορία θα προσυμπληρώνει τις αγορές και δαπάνες που κάναμε όλο τον χρόνο

Μένιος Φουρθιώτης: Στον Εισαγγελέα ο φάκελος με τα στοιχεία της υπόθεσης
Self test: Από σήμερα στα φαρμακεία - Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης