Ο Νίκος Οικονομόπουλου τραγούδησε σε νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου.
Ο γνωστός καλλιτέχνης που βρισκόταν σε περιοδεία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε όλη τη χώρα, επέστρεψε στο κέντρο όπου θα τραγουδάει για τη φετινή σεζόν.
Τη χθεσινή βραδιά, ανάμεσα στο πλήθος που απόλαυσε τον τραγουδιστή, ήταν και η Δέσποινα Βανδή, η οποία δεν παρέλειψε να βγάλει φωτογραφία μαζί του και να την ανεβάσει στα κοινωνικά δίκτυα.
Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Νικόλα μου καλύτερος από ποτέ!!!», συνοδεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία όπου πόζαραν χαμογελαστοί στην κάμερα.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.