Ferrari: Ο Άνταμ Ντράιβερ ως ο ιδρυτής των σπορ αυτοκινήτων στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας

Ferrari: Ο Άνταμ Ντράιβερ ως ο ιδρυτής των σπορ αυτοκινήτων στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας

H Πενέλοπε Κρουζ υποδύεται τη γυναίκα του, Λάουρα Φερράρι

ferrari__1_
Ο Άνταμ Ντράιβερ είναι σχεδόν αγνώριστος στο πρώτο τρέιλερ για την επερχόμενη βιογραφική ταινία του Μάικλ Μαν, «Ferrari», όπου θα υποδυθεί τον Ιταλό επιχειρηματία σπορ αυτοκινήτων, Έντσο Φερράρι.

Ο Ντράιβερ πρωταγωνιστεί δίπλα στην Πενέλοπε Κρουζ ως τη σύζυγο, Λάουρα Φερράρι, και την Σέιλιν Γούντλεϊ ως την ερωμένη του, Λίνα Λάρντι. Το «Ferrari» θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, το οποίο ξεκινά στις 30 Αυγούστου.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Πάτρικ Ντάμπσεϊ ως ο συναγωνιστής Πιέρο Ταρούφι και ο Τζακ Ο'Κόνελ ως ο αγωνιστής Πίτερ Κόλλινς, μεταξύ άλλων.

Δείτε το τρέιλερ
FERRARI - Official Teaser Trailer - In Theaters Christmas
Κλείσιμο

Η ταινία διαδραματίζεται το 1957, πριν από τον περιβόητο αγώνα «Mille Miglia», κατά τη διάρκεια του οποίου το λάστιχο του αγωνιστικού αυτοκινήτου της Φερράρι του Ντε Πορτάγκο έσκασε και ο ίδιος και εννέα θεατές έχασαν τη ζωή τους. Η ίδια η Φερράρι και ο κατασκευαστής ελαστικών κατηγορήθηκαν για ανθρωποκτονία, αλλά η υπόθεση απορρίφθηκε αργότερα.

Το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας γυρίστηκε στην Μπρέσια της Ιταλίας, όπου διεξήχθη ο πραγματικός αγώνας «Mille Miglia».

Καθώς οι απεργίες της SAG-AFTRA και της WGA μαίνονται, ο Μαν είναι περήφανος που η ταινία του δεν έχει καμία σχέση με τα μεγάλα στούντιο. Ο σκηνοθέτης δήλωσε στο Variety στο εξώφυλλο του Αυγούστου: «Η προέλευση της ταινίας και το περιεχόμενο του σεναρίου και της ταινίας που είδατε δεν ταιριάζει με το είδος της ταινίας που θα αγκαλιαζόταν από το συμβατικό σύστημα των στούντιο. Είναι πραγματικά κατάλληλο το γεγονός ότι πρόκειται για μια ανεξάρτητη ταινία που διανέμεται από τη Neon, έναν πολύ ανεξάρτητο διανομέα».

Το σενάριο του «Ferrari» διασκευάστηκε από τον Μαν και τον Τρό Κένεντι-Μάρτιν από τη βιογραφία του Μπροκ Γιέιτ «Enzo Ferrari - The Man, The Cars, The Races, The Machine» του 1991.

Ειδήσεις σήμερα:

Φίλης κατά Κασσελάκη: Δεν έχουμε ανάγκη από πολιτικούς του instagram και από Μεσσίες

Τρομακτικό βίντεο: Αγέλη άγριων σκύλων κυνηγά αγοράκι σε παραλία της Ρωσίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης