Τον δεύτερο γιο τους υποδέχτηκαν πριν από 2,5 μήνες η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.
Το ζευγάρι περνάει το πρώτο καλοκαίρι του με το νέο μέλος της οικογένειας, ως γονείς δύο παιδιών.
Η Φωτεινή Αθερίδου δημοσιεύει συχνά σχετικά στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο instagram, καθώς ξεκίνησε από νωρίς τις πρώτες αποδράσεις με τον μικρό της γιο αλλά και τον πρώτο της γιο, Θοδωρή, ο οποίος κληρονόμησε το όνομα του παππού του.
Η οικογένεια ξεκίνησε το καλοκαίρι της στην Πάρο, ενώ στη συνέχεια κατέφυγε στην Αίγινα.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.