Τον δεύτερο γιο τους υποδέχτηκαν πριν από 2,5 μήνες η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.
Το ζευγάρι περνάει το πρώτο καλοκαίρι του με το νέο μέλος της οικογένειας, ως γονείς δύο παιδιών.
Η Φωτεινή Αθερίδου δημοσιεύει συχνά σχετικά στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο instagram, καθώς ξεκίνησε από νωρίς τις πρώτες αποδράσεις με τον μικρό της γιο αλλά και τον πρώτο της γιο, Θοδωρή, ο οποίος κληρονόμησε το όνομα του παππού του.
Η οικογένεια ξεκίνησε το καλοκαίρι της στην Πάρο, ενώ στη συνέχεια κατέφυγε στην Αίγινα.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.