Νέα Φιλαδέλφεια: Χωρίς κάμερες το σημείο που ξεκίνησε η επίθεση των Κροατών χούλιγκανς

Νέα Φιλαδέλφεια: Χωρίς κάμερες το σημείο που ξεκίνησε η επίθεση των Κροατών χούλιγκανς

Το στενό που οι Αρχές εκτιμούν πως ο Μιχάλης δέχθηκε το μοιραίο χτύπημα στο χέρι του - Πώς ξεκίνησε η «στρατιωτική επιδρομή» από τους οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

nea-filadelfeia-epithesi
Πολύ καλά φαίνεται πως γνώριζαν τη Νέα Φιλαδέλφεια οι Κροάτες χούλιγκανς και οι συνεργοί τους που επιτέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν από μια εβδομάδα, σε μια επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τηνδολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό βίντεο που αποτυπώνει την επίθεση που δέχθηκε ο 29χρονος με ρόπαλο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, στη δημοσιότητα έρχεται ακόμη ένα που φέρεται να δίνει απαντήσεις για το σημείο της δολοφονίας του. Στο βίντεο που εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ, φαίνεται το σημείο όπου φέρεται να δέχθηκε τη μαχαιριά το θύμα, ένα σημείο χαρακτηρίζεται ως «τυφλό» μιας και εκεί δεν υπάρχουν κάμερες. Κάτι που όπως φαίνεται γνώριζαν όσοι του επιτέθηκαν. 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuta0zdlq4yh)
 

Κλείσιμο
Όσον αφορά στις έρευνες από την Αστυνομία για εκείνον που κατάφερε το μοιραίο χτύπημα στον Μιχάλη, σε πλήρη εξέλιξη είναι η εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο, όπως υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ., που να αποτυπώνει τον δράστη τη στιγμή του μαχαιρώματος.

Φαίνεται να υπάρχει άτομο με τατουάζ στον λαιμό και άλλοι που έχουν και στα χέρια (κάτι επίσης κοινό όμως σε πολλούς συλληφθέντες) και προσπαθούν από εκεί να φτάσουν πιο κοντά στους δράστες που τουλάχιστον τον χτύπησαν με άλλα αντικείμενα, ώστε να φτάσουν και στο άτομο που μαχαίρωσε το θύμα και προσπαθούν από την ανάλυση των πλάνων να ξεχωρίσουν ρούχα κλπ. που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuta1gdihvzt)

Άρχισαν να «μιλούν» τα κινητά των Κροατών χούλιγκαν

«Φως» στις έρευνες για τη δολοφονία του Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια αναμένεται να ρίξουν και τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων που εξετάζονται από τις Αρχές. 

Η ασφάλεια κατέσχεσε από την πρώτη στιγμή τα τηλέφωνα των Κροατών χούλιγκαν που συνελήφθησαν για τα φονικά επεισόδια γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Όπως προκύπτει κι από φωτογραφικό ντοκουμέντο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η επεξεργασία των δεδομένων από ορισμένα κινητά έχει ήδη ξεκινήσει.

Παρακάτω βλέπουμε μια φωτογραφία από το ιστορικό αναζήτησης στην εφαρμογή GPS Google maps. Προκύπτει όλο το δρομολόγιο που έχει κάνει ο συγκεκριμένος οπαδός:




kinita



Στο κινητό υπάρχουν συγκεκριμένες διευθύνσεις σε διαμέρισμα στην Αθήνα στους Αμπελόκηπους και σε συγκεκριμένη διεύθυνση στο Μαρούσι, και η τελευταία αναζήτηση στο ιστορικό είναι στον Σταθμό Ειρήνη. Και όπως το κανάλι, αυτο που προκύπτει είναι ότι έδρασαν βάσει σχεδίου και βάσει οδηγιών.

Σημειώνεται ότι η ολοκλήρωση της επεξεργασίας των δεδομένων των κινητών μπορεί να ρίξει «φως» στο ποιοι προσκάλεσαν τους χούλιγκαν και ποιοι είναι οι οργανωτές της επίθεσης των Κροατών, αλλά μπορεί και να αποκαλυφθούν βίντεο και φωτογραφίες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuta8758z0g1)



Μυστήριο με κονβόι 50 μοτοσικλετών στη Ριζούπολη μετά τη δολοφονία του Μιχάλη

Οι αξιωματικοί που συνέλαβαν τους χούλιγκαν περιγράφουν σχολαστικά τι είδαν. Ωστόσο, γίνεται αναφορά σε μια μυστηριώδη ομάδα πενήντα μοτοσικλετιστών έξω από το γήπεδο της Ριζούπολης που εντοπίστηκαν να κινούνται είκοσι λεπτά μετά τη λήξη των φονικών συγκρούσεων. Εξετάζεται αν πρόκειται για Έλληνες οπαδούς που βοήθησαν τους Κροάτες χούλιγκαν στη διαφυγή τους.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cut435zzt2ox)



«Περίπου στις 23:50, κατά την άφιξή μας στο γήπεδο της Ριζούπολης από την κατεύθυνση των Ανθέων, παρατηρήσαμε μια ομάδα με περίπου πενήντα μοτοσικλέτες, με δύο επιβάτες η καθεμία, σε απόσταση περίπου τριάντα μέτρων από εμάς. Μόλις μας αντιλήφθηκαν, γύρισαν γρήγορα τα οχήματά τους και διέφυγαν ολοταχώς προς την οδό Χαλκίδος», αφηγείται αστυνομικός.

«Στις 23:35, εντοπίσαμε στη συμβολή των οδών Προμπονά και Αριοβαρζανού μία ομάδα ατόμων, 150 περίπου, τα οποία έφεραν σκουρόχρωμα ρούχα και κινήθηκαν προς την οδό Αριοβαρζανού. Τα ανωτέρω άτομα τα ακολούθησαν έτερες αστυνομικές δυνάμεις και μας ενημέρωσαν ότι τα άτομα αυτά συμμετείχαν στα προαναφερόμενα επεισόδια και είχαν τραπεί σε φυγή». Πέντε λεπτά αργότερα, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τέσσερις από αυτούς.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που πρώτες έφτασαν στο σημείο, επιχείρησαν να σταματήσουν τα φονικά επεισόδια αλλά δυστυχώς ήταν πια αργά για τον 29χρονο Μιχάλη ο οποίος κατέρρευσε από αιμορραγία. «Το πλήθος διαλύθηκε και καταφέραμε να ακινητοποιήσουμε και να δεσμεύσουμε τρία άτομα. Με την πλήρη αποχώρηση των ατόμων, διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν δύο τραυματισμένα άτομα κοντά στο γήπεδο, τα οποία είχαν τις αισθήσεις τους και άμεσα καλέσαμε το ΕΚΑΒ».

Ειδήσεις σήμερα:

Απίθανη πρόκριση του Παναθηναϊκού μέσα στη Γαλλία, 5-3 τη Μαρσέιγ στα πέναλτι - Δείτε τα γκολ

Οι νεκροί από τις πυρκαγιές στη Χαβάη ξεπέρασαν τους 100

Ανεβαίνει σήμερα η θερμοκρασία, εξασθενούν οι άνεμοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης