Άντζελα Δημητρίου για το νεογέννητο εγγόνι της: «Η μικρή μου μοιάζει»

Άντζελα Δημητρίου για το νεογέννητο εγγόνι της: «Η μικρή μου μοιάζει»

Η κόρη της τραγουδίστριας, Όλγα Κιουρτσάκη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι - Tο βίντεο με τις δηλώσεις της τραγουδίστριας

antzela_dimitriou4803
Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την γέννηση της εγγονής της έκανε η Άντζελα Δημητρίου, λίγο αφού η Όλγα Κιουρτσάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Μιλώντας στην κάμερα του «Καλοκαίρι Yes» η τραγουδίστρια είπε αρχικά: «Γεννήσαμε, είμαστε μια χαρά. Ένα υγιέστατο κοριτσάκι, μου μοιάζει. Όλα καλά».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuhvp9syjtex)

«Είχαμε μια φυσιολογική πορεία εγκυμοσύνης και τοκετού. Η Όλγα είναι μια χαρά στην υγεία της. Το παιδί 3.400 γραμμάρια και ψηλό, 51 πόντους. Η μικρή μοιάζει στην κυρία Άντζελα Δημητρίου. Έχει πάρει το τσαγανό της. Το μωρό συνέχεια έκλαιγε, γκρίνιαζε ήταν… φανταστική» πρόσθεσε ο μαιευτήρας της Όλγας Κιουρτσάκη.

Η πρώτη ανάρτηση με το μωρό
Την προηγούμενη μέρα, το απόγευμα της Τρίτης 1η Αυγούστου, η λαϊκή τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram τα πρώτα στιγμιότυπα του μωρού. Η ίδια απαθανατίστηκε μέσα από το μαιευτήριο να κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο εγγόνι της, μπροστά από μία δέσμη με ροζ μπαλόνια.

«Ένας αστείρευτος πηγαίος έρωτας που γέμισες τις καρδιές μας με την γέννηση σου. Αγγελούδι μας καλώς ήρθες, Όλγα με έκανες πολύ ευτυχισμένη» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της και στη συνέχεια ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό του μαιευτηρίου.

Η ανάρτησή της
Κλείσιμο

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», η μικρή θα πάρει δύο ονόματα «Μιχαέλα - Αγγελική». Η Άντζελα Δημητρίου είναι συγκινημένη και πολύ ευτυχισμένη για την εγγονή της που ήρθε στον κόσμο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuh2g509lki1)

Σε δηλώσεις της πριν λίγους μήνες στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η γνωστή τραγουδίστρια είχε δηλώσει για την εγκυμοσύνη της κόρης της: «Είναι ό,τι καλύτερο θα έρθει στη ζωή μας. Θα γεμίσει η ζωή μας με κλάματα, φωνές, χαρές».

«Είμαι έτοιμη για τον ρόλο της γιαγιάς. Ο Θεός να προσέχει το παιδί μου και να είναι πάντα καλά, γιατί μια μάνα είναι πάντα μάνα» συμπλήρωσε.

Η Άντζελα Δημητρίου έχει ακόμα δυο εγγόνια από τον γιο της, Βαγγέλη, ένα κορίτσι και ένα αγόρι.


Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Ειδήσεις σήμερα:

Μάγεψε το «φεγγάρι του οξύρρυγχου» - Εντυπωσιακές εικόνες από όλο τον κόσμο

Οργή από την κυβέρνηση Μπάιντεν για την υποβάθμιση του αξιόχρεου των ΗΠΑ από τον Fitch

Η ΝΔ πατά «γκάζι» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές - To γαλάζιο στοίχημα για Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης