Η Κάτια Ταραμπάνκοέδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε σε συμπεριφορές πρώην συντρόφων της που την ενόχλησαν.
Το μοντέλο μίλησε στο «Πρωινό μας» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην αποχή της το τελευταίο διάστημα από την τηλεόραση.
«Πάντα βρίσκομαι στην τηλεόραση, αλλά μου έχει λείψει ένα ωραίο γύρισμα. Με μεγάλη χαρά θα παρουσίαζα μία εκπομπή μόδας, ένα ταξιδιωτικό πρότζεκτ ή κάτι με φαγητό», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctuxxblqljfl)
Όσο για την παρουσίαση της «Φάρμας» από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ανέφερε: «Πιστεύω ότι ο Κουτσόπουλος θα παρουσιάσει πολύ ωραία τη Φάρμα, γιατί έχει χιούμορ. Όλοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, ειδικά όταν η δουλειά αφορά την κάμερα. Οι παρουσιαστές δεν υποκρινόμαστε, είναι ένα είδος υποκριτικής, αλλά με την ωραία έννοια».
Τέλος, μίλησε για την προσωπική της ζωή και τους πρώην συντρόφους της. «Είμαι ελεύθερη, έχω γίνει πάρα πολύ επιλεκτική και ανοίγομαι πολύ δύσκολα πια. Με πείραξαν συμπεριφορές πρώην συντρόφων μου, μίλησαν για μένα ενώ έλεγαν ότι δεν θα το κάνουν. Ελπίζω να έκανε καλό στη δουλειά τους», είπε κλείνοντας.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς