Survivor All Star: Το Twitter στηρίζει τη Μαριαλένα στην κόντρα με Μελίνα και Βασάλο - «Της βγάλατε την ψυχή»

Survivor All Star: Το Twitter στηρίζει τη Μαριαλένα στην κόντρα με Μελίνα και Βασάλο - «Της βγάλατε την ψυχή»

Το γεγονός ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη καλείται να απολογηθεί για κάθε της ψήφο στο ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται πως έχει κουράσει το κοινό, που τα βάζει με τους συμπαίκτες της 

survivor-all-star__80_
Το Survivor All Star οδεύει προς το τέλος του και οι παίκτες δεν έχουν πλέον, πολλές επιλογές για τις ψήφους τους.

Αυτό όπως είναι φυσικό, έχει δημιουργήσει πολλές εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, οι οποίοι καταλήουν να «ρίχνουν» τις ψήφους τους ο ένας στον άλλο.

Τα τελευταία 24ωρα στο επίκεντρο έχει βρεθεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία είχε ψηφίσει πριν κάποιες ημέρες τον καλό της φίλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, ενώ στην τελευταία ψηφοφορία, ψήφισε τη Μελίνα Μεταξά.

Ειδικά η τελευταία της ψήφος κρίθηκε έντονα από τους υπόλοιπους παίκτες, καθώς στο παρελθόν είχε δηλώσει πως δεν πρόκειται να ψηφίσει γυναίκα, αφού τις στηρίζει κι εξάλλου, έχουν μείνει μόνο οι δυο τους.

Κλείσιμο
Η Μελίνα μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, δήλωσε πως πειράχτηκε από την ψήφο της. «Με πείραξε βαθιά μέσα μου το ότι με ψήφισε η Μαριαλένα, γιατί είχε πει ότι στηρίζει τις γυναίκες. Κι εγώ το είχα πει αυτό, γιατί έχουμε μείνει δύο. Το κράτησα», δήλωσε. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctau9elqvkj5)

Από την άλλη μεριά, σε μία κουβέντα της με την υπόλοιπη ομάδα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εξέφρασε την ενόχλησή της για τα σχόλια που έχει δεχτεί. «Έχω πραγματικά, κουραστεί να απολογούμαι κάθε φορά για το τι ψηφίζω εγώ. Κάθε φορά, δεν θέλω να στενοχωρήσω κανέναν με την ψήφο μου. Έχω κουραστεί πραγματικά, όλες οι συζητήσεις γυρίζουν με το τι ψήφισα. Από εδώ και στο εξής, θα ψηφίζω ό,τι θέλω, όποιον θέλω, όποτε θέλω», είπε χαρακτηριστικά.

Τότε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε: «Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctaubql5h2pd)

Οι τηλεθεατές που παρακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον τις εξελίξεις όλο αυτό το διάστημα, δεν άφησαν φυσικά, ασχολίαστα όσα συνέβησαν μετά την ψήφο της Μαριαλένας στη Μελίνα.

Μάλιστα, οι περισσότεροι υποστήριξαν τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τονίζοντας πως όλοι οι παίκτες «πέφτουν πάνω της» σε κάθε ψηφοφορία.

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι η πιο συμπαθητική παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, τα σχόλια στο Twitter είναι κυρίως, υπέρ της.

Δείτε μερικά από τα σχόλια:






Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη επί Κολωνώ σε δύο δικογραφίες: Οι 28 βιαστές της 12χρονης

Από στρεπτόκοκκο ο θάνατος του 8χρονου από τη Νάουσα

Δείτε τις απαντήσεις στο μάθημα της Φυσικής και της Οικονομίας - Για καλά προετοιμασμένους τα θέματα

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης