Την είδε Πολάκης η Άντζυ Σαμίου: Μόνος του ο Τσίπρας απέναντι σε όλους

Την είδε Πολάκης η Άντζυ Σαμίου: Μόνος του ο Τσίπρας απέναντι σε όλους

Η λαϊκή τραγουδίστρια ξαναχτύπησε μέσα από το Twitter: «Ο Τσίπρας δεν δίνει τη μάχη απέναντι σε κάποιον αρχηγό αντιπολίτευσης! Δίνει τη μάχη απέναντι στα στρατευμένα ΜΜΕ! Μόνος του και όλοι τους»

Samiou_Antzi
Εμπρός στη γραμμή που χάραξε ο Παύλος Πολάκης. Ο λόγος για την Άντζυ Σαμίου που για ακόμα μια φορά εξέφρασε την ένθερμη συμπαράστασή της στον Αλέξη Τσίπρα. Αυτή τη φορά και πάλι μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter έγραψε: «Ο Τσίπρας δεν δίνει τη μάχη απέναντι σε κάποιον αρχηγό αντιπολίτευσης! Δίνει τη μάχη απέναντι στα στρατευμένα ΜΜΕ! Μόνος του και όλοι τους».

Κάτω από την ανάρτησή της βροχή πέφτουν τα σχόλια

Κλείσιμο

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει υποστηρίξει με πάθος τον Αλέξη Τσίπρα και τις πράξεις του και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προκαλέσει «διαδικτυκούς» τσακωμούς!
Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες είχε γράψει για το θέμα με τη φιλοξενία του στο κότερο της κ. Παναγοπούλου: «Βρε κατακαημένοι ΝουΔουλοι, καταλάβετε το, η μισή Ελλάδα θα ήθελε αν είχε ένα κότερο να το δώσει στον Αλέξη για να ξεκουραστεί, γιατί κέρδισε την αγάπη και την εμπιστοσύνη της! Δε μας χαλάει το που θα κάνει τις διακοπές του,τον θέλουμε ξεκούραστο και ακμαίο για να συνεχίσει έτσι»!



Ο Παύλος Πολάκης σε μια από τις αναρίθμητες επιθέσεις του προς τους δημοσιογράφους είχε πει: «Θα σου απολογηθώ εγώ εσένα. Τι είσαι για να σου απολογηθώ και ρωτάς με αυτό τον τρόπο; Τι είσαι για να σου απολογηθώ; Γιατί να σου απαντήσω; Είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Όλοι. Κι αυτά που λέω τώρα πάλι θα τα κόψετε. Λέω δέκα και προβάλλετε το ένα. Όλοι σας και μόνος μου. Σας έχω».

Πολάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης