Mother: Ξεπέρασε σε προβολές το «Glass Onion» στο Netflix

Mother: Ξεπέρασε σε προβολές το «Glass Onion» στο Netflix

Η νέα ταινία με τη Τζένιφερ Λόπεζ σημειώνει τεράστια επιτυχία στη streaming υπηρεσία

mother_glass_onion
To «Mother» με πρωταγωνίστρια τη Τζένιφερ Λόπεζ κυκλοφόρησε το Σαββατοκύριακο της Γιορτής της Μητέρας στο Netflix.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις 12 Μαΐου και, σύμφωνα με το Deadline, το Samba TV διαπίστωσε ότι πάνω από 2,8 εκατομμύρια νοικοκυριά στις ΗΠΑ ήταν συντονισμένα για να δουν τη σταρ να μεταμορφώνεται σε μια μοχθηρή δολοφόνο. Το Netflix δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει τα δικά του στοιχεία τηλεθέασης, αλλά τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι η εταιρεία έχει μια τεράστια επιτυχία στα χέρια της.
the_mother_2

Κλείσιμο
Αυτή η διήμερη επίδοση της ταινίας ήταν αρκετή για να ανατρέψει το ντεμπούτο τόσο του «Murder Mystery 2» με τον Άνταμ Σάντλερ και την Τζένιφερ Άνιστον (2,4 εκατομμύρια νοικοκυριά) όσο και της επιτυχημένης ταινίας «Glass Onion» του Μπενουά Μπλανκ με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ (2,6 εκατομμύρια νοικοκυριά), η τελευταία από τις οποίες βρίσκεται στην τέταρτη θέση των ταινιών με τις περισσότερες προβολές στο Netflix όλων των εποχών.

Δείτε το τρέιλερ
THE MOTHER | Jennifer Lopez | Official Trailer | Netflix

Μέρος της τρομερής επίδοσης του «Mother» προήλθε από την ποικιλόμορφη τηλεθέαση που τροφοδοτήθηκε από τα μαύρα και ισπανόφωνα νοικοκυριά, τα οποία, σύμφωνα με τη Samba, υπερκάλυψαν τον δείκτη κατά 33% και 25% αντίστοιχα. Η Samba, παρόλα αυτά, δεν έλαβε υπόψη της την τηλεθέαση μέσω κινητών τηλεφώνων, αλλά το δείγμα της περιλαμβάνει ένα πάνελ 3 εκατομμυρίων τηλεοράσεων, δίνοντάς της μεγάλη εμβέλεια για να μετρήσει τη δημοτικότητα της ταινίας. Μια τέτοια επίδοση σημαίνει ότι η ταινία θα πρέπει να εκτοξευθεί στο Top 10 του πίνακα αγγλόφωνων ταινιών του Netflix μόλις τα στοιχεία γίνουν διαθέσιμα.

Η ταινία έγινε επίσης θετικά δεκτή από το κοινό σε αντίθεση με τους κριτικούς, συγκεντρώνοντας 72% στο Rotten Tomatoes και τραβώντας μεγάλη προσοχή. Επίσης, το φιλμ δράσης την ημέρα της πρεμιέρας του κατέκτησε την κορυφή της streaming πλατφόρμας σε 83 χώρες.
Ποια είναι η πλοκή του «Mother»

Σε σκηνοθεσία της Νίκι Κάρον και σε σενάριο του Μίσα Γκριν, η Λόπεζ υποδύεται μια πρώην δολοφόνο που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να ξεφύγει από την παλιά της ζωή σε μια κρύα, απομονωμένη περιοχή της Αλάσκας, ενώ παράλληλα είχε αναγκαστεί να δώσει την κόρη της σε ανάδοχους γονείς για να εξασφαλίσει την προστασία της. Όταν όμως εχθροί από το παρελθόν της εντοπίζουν τη σχέση της με τη 12χρονη πλέον κόρη της, θα προετοιμαστεί για μάχη και πάλι για να την σώσει από το κακό. Εκτός από την Λόπεζ, στην ταινία συμμετέχουν η Λούσι Πάεζ και ο Τζόζεφ Φάινς, ενώ την ομάδα συμπληρώνουν οι Ομάρι Χάρντγουικ, Πολ Ράτσι και Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ. Το Netflix, επίσης, στο πλαίσιο της συμφωνίας με τη Λόπεζ, προετοιμάζει μια επερχόμενη ταινία, η οποία θα αποτελεί ένα μυστηριώδες έπος επιστημονικής φαντασίας και θα ονομάζεται «Atlas».

Το «Mother» προβάλλεται αυτή τη στιγμή στο Netflix.

Ειδήσεις σήμερα:

Το παράλληλο νόμισμα ενώνει οριζόντια Βαρουφάκη, Βελόπουλο και... ολίγον Τσακαλώτο

ΕΛ.ΑΣ: Πώς η σύλληψη Αλβανού οδήγησε σε κύκλωμα που «εξαφάνιζε» super cars και Smart από Βούλα και Γλυφάδα

Μαγνησία: «Αισθανόταν ήδη νεκρή» - Τι έγραψε σε επιστολές της η 18χρονη που κρεμάστηκε

-------------


Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης