O Πέδρο Πασκάλ θα παίξει στο σίκουελ του «Μονομάχου»
Ο ηθοποιός βρίσκεται ένα βήμα πριν την τελική υπογραφή
Ο Πέδρο Πασκάλ, γνωστός για τους ρόλους του στις σειρές «The Mandalorian», «Game of Thrones» και «The Last of Us», θα συμμετάσχει στο καστ της επερχόμενης ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ, «Gladiator 2».
Σύμφωνα με το Deadline, o ηθοποιός βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για να εμφανιστεί στο σίκουελ. Ο Πασκάλ θα ενταχθεί σε ένα καστ που περιλαμβάνει ήδη την Κόνι Νίλσεν και τον Τζόζεφ Κουίν, οι οποίοι προσφάτως εντάχθηκαν στο project.
Η ταινία θα διαδραματίζεται χρόνια μετά το πρωτότυπο και θα έχει τον Πολ Μέσκαλ στο ρόλο του Lucius, του γιου του χαρακτήρα της Νίλσεν στην πρώτη ταινία, μαζί με τους Μπάρρυ Κιόγκαν και Ντένζελ Ουάσινγκτον.
Τη σκηνοθεσία της συνέχειας θα αναλάβει ο Ρίντλεϊ Σκοτ και την παραγωγή ο Μάικλ Πρους, ο Ντάγκλας Γουίκ και η Λούσι Φίσερ.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Οι σύγχρονες ψηφιακές υποδομές της COSMOTE TELEKOM προσφέρουν τη δυνατότητα αξιοποίησης δεδομένων και προηγμένων εφαρμογών, με μεγαλύτερη ευελιξία, ασφάλεια και χωρίς υψηλές αρχικές επενδύσεις.