Ντένζελ Ουάσινγκτον: Επιστρέφει στη δράση με το τρέιλερ του «Equalizer 3»
Το CinemaCon πρόσφερε μια πρώτη ματιά στο τελευταίο ίσως κεφάλαιο του franchise
Είναι γνωστό ότι θα υπάρξει μια τρίτη ταινία με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον ως Ρόμπερτ Μακάλ και τώρα το CinemaCon προσφέρει μια πρώτη γεύση από το «Equalizer 3» μετά από τόσα χρόνια.
Ξεκινώντας από το 2014, η σειρά διακλαδώθηκε σε δύο ταινίες καθώς και σε μια επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνίστρια την Κουίν Λατίφα, όπου έπαιζε τη Ρόμπιν Μακάλ. Όλα αυτά έχουν χτίσει έναν κόσμο του «Equalizer» που οι φαν ξεκάθαρα λατρεύουν να εξερευνούν. Και τώρα, το επιτυχημένο franchise επιστρέφει με ένα τρίτο μέρος.
Η τελευταία ταινία βγήκε το 2018, στην οποία ο Πέντρο Πασκάλ ήταν ο Ντέιβ Γιορκ, η προηγούμενη ταινία είχε τον Ντέιβιντ Χάρμπουρ ως Μάστερς, και ενώ δεν είναι πολλά γνωστά για την τρίτη ταινία, φαίνεται ότι η Ντακότα Φάνινγκ θα συναντήσει τον Ουάσινγκτον στην τρίτη ταινία, καθιστώντας την ανεπίσημη συνέχεια του «Man on Fire» (που είναι μια εντελώς διαφορετική ταινία, αλλά πρόκειται για μια επανένωση των δύο ηθοποιών). Να σημειωθεί ότι το «Equalizer» είναι το μοναδικό franchise που έχει κάνει ποτέ ο σπουδαίος ηθοποιός.
Δείτε το τρέιλερ
Το «Equalizer» προέρχεται επίσης από μια τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του '80, αλλά έκτοτε έχει γίνει συνώνυμο με την ανάληψη του ρόλου από τον Ουάσινγκτον.
Τα πλάνα που παρουσιάστηκαν στο CinemaCon έδειχναν τον Ρόμπερτ Μακάλ στην Ιταλία να έχει φαινομενικά αποσυρθεί, αλλά να παραμένει το ίδιο βίαιος όπως ήταν πάντα πριν. Το τρέιλερ επεκτείνει αυτό το υλικό, δίνοντας μια ακόμα καλύτερη εικόνα αυτού που μπορεί να είναι το τελευταίο κεφάλαιο του franchise.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).