Ντένζελ Ουάσινγκτον: Επιστρέφει στη δράση με το τρέιλερ του «Equalizer 3»

Ντένζελ Ουάσινγκτον: Επιστρέφει στη δράση με το τρέιλερ του «Equalizer 3»

Το CinemaCon πρόσφερε μια πρώτη ματιά στο τελευταίο ίσως κεφάλαιο του franchise

equalizer
Είναι γνωστό ότι θα υπάρξει μια τρίτη ταινία με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον ως Ρόμπερτ Μακάλ και τώρα το CinemaCon προσφέρει μια πρώτη γεύση από το «Equalizer 3» μετά από τόσα χρόνια.

Ξεκινώντας από το 2014, η σειρά διακλαδώθηκε σε δύο ταινίες καθώς και σε μια επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνίστρια την Κουίν Λατίφα, όπου έπαιζε τη Ρόμπιν Μακάλ. Όλα αυτά έχουν χτίσει έναν κόσμο του «Equalizer» που οι φαν ξεκάθαρα λατρεύουν να εξερευνούν. Και τώρα, το επιτυχημένο franchise επιστρέφει με ένα τρίτο μέρος.

Η τελευταία ταινία βγήκε το 2018, στην οποία ο Πέντρο Πασκάλ ήταν ο Ντέιβ Γιορκ, η προηγούμενη ταινία είχε τον Ντέιβιντ Χάρμπουρ ως Μάστερς, και ενώ δεν είναι πολλά γνωστά για την τρίτη ταινία, φαίνεται ότι η Ντακότα Φάνινγκ θα συναντήσει τον Ουάσινγκτον στην τρίτη ταινία, καθιστώντας την ανεπίσημη συνέχεια του «Man on Fire» (που είναι μια εντελώς διαφορετική ταινία, αλλά πρόκειται για μια επανένωση των δύο ηθοποιών). Να σημειωθεί ότι το «Equalizer» είναι το μοναδικό franchise που έχει κάνει ποτέ ο σπουδαίος ηθοποιός.

Δείτε το τρέιλερ
THE EQUALIZER 3 - Official Red Band Trailer (HD)
Το «Equalizer» προέρχεται επίσης από μια τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του '80, αλλά έκτοτε έχει γίνει συνώνυμο με την ανάληψη του ρόλου από τον Ουάσινγκτον. 

Τα πλάνα που παρουσιάστηκαν στο CinemaCon έδειχναν τον Ρόμπερτ Μακάλ στην Ιταλία να έχει φαινομενικά αποσυρθεί, αλλά να παραμένει το ίδιο βίαιος όπως ήταν πάντα πριν. Το τρέιλερ επεκτείνει αυτό το υλικό, δίνοντας μια ακόμα καλύτερη εικόνα αυτού που μπορεί να είναι το τελευταίο κεφάλαιο του franchise.

Ειδήσεις σήμερα:

Τρανς ακτιβίστρια καλεί... στα όπλα: Aν με εμποδίσεις να μπω σε γυναικεία τουαλέτα θα είναι το τελευταίο σου λάθος!

Βίντεο: Έφτασαν Ελλάδα οι πρώτοι εγκλωβισμένοι από Σουδάν - Νέα επιχείρηση για διασωληνωμένο

Dentist Pass: Έξι μήνες ισχύ θα έχει η ψηφιακή κάρτα για παιδιά 6 -12 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης