Δροσάκη για την «αμήχανη» υπόκλιση με τον Μπουρδούμη: «Σχολιάστηκε κάτι που δεν ισχύει»

Δροσάκη για την «αμήχανη» υπόκλιση με τον Μπουρδούμη: «Σχολιάστηκε κάτι που δεν ισχύει»

Το πρώην ζευγάρι σχολιάστηκε πρόσφατα, όταν στο τέλος της παράστασης που συμπρωταγωνιστεί, η ηθοποιός δεν έπιασε το χέρι του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

lena_drosaki84
Παρελθόν αποτελεί πλέον ο γάμος της Λένας Δροσάκη με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και από τη μέρα που έγινε γνωστό πως παίρνουν διαζύγιο, οι δύο ηθοποιοί απασχολούν την επικαιρότητα, όσο λίγοι.

Ένα από τα θέματα που είχε συζητηθεί, ήταν η υπόκλιση που έκαναν στο τέλος της παράστασης, όπου συμπρωταγωνιστούν, με πολλές εκπομπές και δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για μία αμήχανη στιγμή, όταν η ηθοποιός δεν κράτησε το χέρι του πρώην συζύγου της.

Ωστόσο, η Λένα Δροσάκη σε σύντομες δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» το διαψεύδει. «Σχολιάστηκε κάτι που δεν ισχύει. Δεν έχει δηλαδή, δεν ισχύει. Αυτό τίποτα άλλο. Σας ευχαριστώ πολύ» είπε συγκεκριμένα, όταν ο ρεπόρτερ τη ρώτησε σχετικά με αυτό.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs5qfdvk2vsp)


Η ηθοποιός βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την επιστροφή της στην Αθήνα, μετά το τέλος του θεατρικού έργου «Photograph 51» όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Ανάμεσα σε όσα είπε, η Λένα Δροσάκη σημείωσε ακόμη ότι: «Τελείωσαν οι παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη, δεν έχω ακόμα ενημέρωση για τη συνέχεια της σειράς Σέρρες».

Τέλος, αναφορικά με τη σχέση της με τον πρώην πλέον σύζυγό της και το μεγάλωμα του παιδιού τους, είπε: «Ό,τι μπορούμε κάνουμε [με τον πρώην σύζυγό μου από τη στιγμή που υπάρχει ένα παιδί]. Καλή σας μέρα!».

Μαζί για φαγητό μετά τον χωρισμό τους
Το «Photograph 51» παιζόταν τις προηγούμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη και οι δύο πρωταγωνιστές βγήκαν για φαγητό σε κοινή παρέα στη συμπρωτεύουσα. Το βράδυ της Κυριακής 23 Απριλίου και μετά το τέλος της παράστασης, γευμάτισαν μαζί σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το «Super Κατερίνα» βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσσα Θεοδωρίδου με τον Λούκα Γιώρκα, όπου και διασκέδασαν όλοι μαζί με τις επιτυχίες των καλλιτεχνών.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs4uyvgjmmfd)
Κλείσιμο


Αυτή δεν είναι η πρώτη κοινή εμφάνισή τους, μετά τον χωρισμό. Το βράδυ της Δευτέρας 10 Απριλίου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη έφυγαν μαζί από το θέατρο και η κάμερα του «Happy Day» τους «εντόπισαν» και προσπάθησαν να αποσπάσουν δηλώσεις τους.

Απομακρύνθηκαν χωρίς να θέλουν να κάνουν καμία δήλωση. «Έχουν επιβεβαιώσει την είδηση και με μια δήλωση λιτή που έκανε η Λένα Δροσάκη. Μπορεί εκείνη να έχει σβήσει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες στο instagram ωστόσο πηγαινοέρχονται μαζί στο θέατρο και αυτό κάτι λέει για τη σχέση που έχουν» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, βλέποντας το απόσπασμα.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crtnvfp1mg7d)

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO
Ειδήσεις σήμερα:

Τρανς ακτιβίστρια καλεί... στα όπλα: Aν με εμποδίσεις να μπω σε γυναικεία τουαλέτα θα είναι το τελευταίο σου λάθος!

Βίντεο: Έφτασαν Ελλάδα οι πρώτοι εγκλωβισμένοι από Σουδάν - Νέα επιχείρηση για διασωληνωμένο

Dentist Pass: Έξι μήνες ισχύ θα έχει η ψηφιακή κάρτα για παιδιά 6 -12 ετών


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης