Μπουρδούμης: Η αμήχανη στιγμή με τη Δροσάκη στο θέατρο τη στιγμή της υπόκλισης

Μπουρδούμης: Η αμήχανη στιγμή με τη Δροσάκη στο θέατρο τη στιγμή της υπόκλισης

Πριν από μόλις λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο μετά από τρία χρόνια γάμου

Μπουρδούμης: Η αμήχανη στιγμή με τη Δροσάκη στο θέατρο τη στιγμή της υπόκλισης
drosaki-4342
Πριν μερικές ημέρες, έγινε γνωστός ο χωρισμός του ζευγαριού Αλέξανδρου Μπουρδούμη και Λένας Δροσάκη μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και τρία χρόνια γάμου. 

Ωστόσο, οι δυο ηθοποιοί συνεχίζουν να συνεργάζονται στη θεατρική παράσταση «Photograph 51». Επίσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εδώ και έναν μήνα έχουν πια ξεχωριστό καμαρίνι.

Ένα βίντεο από την παράσταση, όπου πρωταγωνιστούν οι δύο ηθοποιοί, δείχνει τη στιγμή της υπόκλισης των ηθοποιών και αποτυπώνει ένα κλίμα μάλλον ψυχρό μεταξύ του πρώην ζευγαριού.

Στο βίντεο φαίνεται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης να προσπαθεί να πιάσει το χέρι της Λένας Δροσάκη. Στην αρχή δεν τα καταφέρνει, μετά της πιάνει το χέρι αμήχανα για λίγα δευτερόλεπτα κι εκείνη με έναν ψυχρό τρόπο το αφήνει και βγαίνει μπροστά για την υπόκλιση. 

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crpiudooqsmh)

Απρόσμενα ήταν τα νέα για το διαζύγιο της Λένας Δροσάκη και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, για την ελληνική σόουμπιζ. Το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στον γάμο του μετά από 4 χρόνια σχέσης και σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας», δεν είναι ένας εύκολος χωρισμός.

«Δεν είναι εύκολος χωρισμός. Προτεραιότητα και των δυο παραμένει ο γιος τους, Αναστάσης. Μάλιστα ακόμη παίζουν μαζί στο θέατρο, οπότε οι ισορροπίες είναι δύσκολες. Δεν είναι ένας χωρισμός που έγινε χθες. Δεν είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες. Το ζευγάρι ήταν μαζί από τα τέλη του 2018 και το 2020 είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους» ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crns5xy7z4ip)

Από την αρχή μέχρι και το τέλος της σχέσης τους, οι δύο ηθοποιοί προσπάθησαν να κρατήσουν τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όσα ήρθαν στην επιφάνεια για τη γνωριμία, τον γάμο και τη γέννηση του γιου τους, τα αποκάλυψαν οι ίδιοι μέσα από συνεντεύξεις τους.

Η γνωριμία και η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση
Η γνωριμία του πρώην πλεόν ζευγαριού, ήρθε στα τέλη του 2018 και απροσδόκητα όπως είχε πει η Λένα Δροσάκη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Ήταν ξαφνικό. Ήταν ένα απλό ποτό πρωτοχρονιάτικο, μετά από μία παράσταση. Δεν γνωριζόμασταν. Απλά ο ένας ήξερε τον άλλον. Ο Άγγελος Μπούρας μου έκανε την πρόταση να βγούμε ένα βράδυ με τον κολλητό του. Από εκείνη την ημέρα άλλαξαν όλα. Ο ρόλος της μαμάς είναι ο πιο δύσκολος που έχω κάνει ποτέ αλλά είναι γεμάτη εκπλήξεις αυτή η διαδρομή. Αναπροσδιορίζομαι με τον Αναστάση. Είναι συγκλονιστικές οι στιγμές μαζί του».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-con3nzc5l021)

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση δημόσια, αποφάσισαν να την κάνουν στην πανελλήνια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο Δωμάτιο», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τον Σεπτέμβρη του 2019.

drosaki_mpoyrdoumis983
Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη σε κοινή τους έξοδο το 2019


Η πρόταση γάμου στο μαγαζί που τραγουδούσε η Άννα Βίσση
Την επόμενη χρονιά και ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, επιλέγοντας το μαγαζί πουτραγουδούσε η Άννα Βίσση. Ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο, γονάτισε και ζήτησε από τη Λένα Δροσάκη να γίνει γυναίκα του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρόταση γάμου στη Λένα Δροσάκη

Σε συνέντευξη που έδωσε σχεδόν έναν χρόνο πριν, η Λένα Δροσάκη μίλησε για τους πρώτους μήνες της σχέσης τους, επιβεβαιώνοντας το αρκετά χαμηλό προφίλ που κρατούσαν ως ζευγάρι.

«Το πρώτο διάστημα που ήμασταν μαζί δεν βγαίναμε έξω, ήμασταν πολύ περιορισμένοι. Προσπαθούσαμε να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα. Κάποια στιγμή γράφτηκε σε κάποιο περιοδικό και ο αδερφός μου με ρωτούσε αν είναι αλήθεια. Έπαιρνα τηλέφωνο τον Αλέξανδρο και τον ρωτούσα τι θα πω εγώ τώρα… Τους είπα ότι ισχύει αλλά ότι δεν θέλω να το συζητήσουμε τώρα. Ήμασταν τέσσερις πέντε μήνες ήδη μαζί. Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Στο 11μηνο έμεινα έγκυος. Ο Αλέξανδρος στους τρεις μήνες που γέννησα με ρωτούσε πότε θα κάνουμε το δεύτερο» είχε αναφέρει η ηθοποιός.

3124_LENA_DROSAKI_ALEKSANDROS_MPOYRDOYMIS_12122022__1_

Ο «αθόρυβος» γάμος
Λίγο πριν υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί, τον Ιούνιο του 2020, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη παντρεύτηκαν σε μία ήσυχη τελετή με καλεσμένους στενούς συγγενείς και φίλους.

Ο πολιτικός γάμος τους πραγματοποιήθηκε στα Βραχναίικα του νομού Αχαΐας, τόπο καταγωγής της Λένας Δροσάκη, με τους καλεσμένους να «πλημμυρίζουν» τα social media με φωτογραφίες. Κουμπάροι του ζευγαριού η δημοσιογράφος Βένια Καραγιάννη και ο ηθοποιός Άγγελος Μπούρας.
faysbook.gr Η πρώτη κοινή φωτογραφία Μπουρδούμη -Δροσάκη από τον γάμο τους!

Ο ερχομός του γιου τους
Λίγο μετά τον γάμο, το ζευγάρι υποδέχτηκε τον γιο του. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέβασε μερικές ώρες μετά τη γέννηση του παιδιού του με τη Λένα Δροσάκη, φωτογραφία από το μαιευτήριο με το πόδι του μωρού. «Καλώς ορισες αγόρι μας! Περιμέναμε τον ερχομό σου μαζί με τη μαμά σου κι ήρθες και μας έκανες τρισευτυχισμένους!» είχε γράψει στη λεζάντα της ανάρτησής του.

202201041007550_0482_LENA_DROSAKI_ALEXANDROS_MPOYRDOYMIS_5122021
Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε βόλτα με τον γιο τους, σε εμπορικό κέντρο της Αθήνας

Η δύσκολη περίοδος και η δίκη Φιλιππίδη
Την ευτυχία της οικογένειάς τους επισκίασε η σωρεία κατηγοριών για βιασμό, απόπειρα βιασμό και σεξουαλικής κακοποίησης εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη. Μεταξύ των κατηγόρων, βρέθηκε και η Ελένη Δροσάκη, η οποία έφτασε την υπόθεση μέχρι τέλους.

Στο πλευρό της βρέθηκε ο σύζυγός της από την πρώτη στιγμή, ακόμη και όταν το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, κάτι το οποίο σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρωινό μας» συνέβη κατά τη διάρκεια των εξελίξεων της υπόθεσης Φιλιππίδη. «Κάποτε ο γιος μου θα διαβάσει για το #metoo και θα είναι περήφανος για τη μητέρα του» είχε δηλώσει ο ηθοποιός για την πλέον πρώην σύζυγό του, τον Απρίλιο του 2022.
IMG_6405__1_
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν έφυγε ούτε στιγμή από το πλευρό της Λένας Δροσάκη, κατά τη διάρκεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη
Σε μία δημοσίευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε εκφράσει μάλιστα τον θαυμασμό του για το θάρρος της Λένας Δροσάκη να ορθώσει ανάστημα στους φόβους της και να αντιμετωπίσει τους «δαίμονές της», μετά τις καταγγελίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη. «Υπερασπίστηκες τις αξίες σου! Όρθωσες ανάστημα στους φόβους σου! Δεν φοβήθηκες τους δαίμονές σου! Είμαι τόσο περήφανος για σένα αγάπη μου! Τυχερός πολύ που είσαι η γυναίκα μου! Σ' ευχαριστώ @lenakidrs. Θα σου κρατώ το χέρι σου αηδόνα μου» είχε γράψει ο ηθοποιός. 

«Η Λένα Δροσάκη κόντεψε να σπάσει τα δόντια της κατά τη διάρκεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη. Ήταν μια δύσκολη διαδικασία, αρκετές ώρες, οπότε ο οργανισμός της αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο. Όταν ακούς από τη γυναίκα σου – τότε σύντροφό σου – μια συγκλονιστική ιστορία τα χάνεις. Είμαι και παραμένω δίπλα της από τότε, είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω» είχε αναφέρει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για τη γυναίκα του στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Σε άλλη συνέντευξη, την αποκάλεσε «ηρωίδα του» για τη δύναμη που βρήκε να αντιμετωπίσει τον θύτη της στη δικαστική αίθουσα.
202202121911440_2984_LENA_DROSAKI_ALEKSANDROS_MPOYRDOYMIS_11022022
Η πρώτη αντίδραση της Λένας Δροσάκη μετά τον χωρισμό
Στην εκπομπή «Πρωινό μας», η Λένα Δροσάκη προχώρησε στις πρώτες της δηλώσεις μετά την είδηση του διαζυγίου.

«Υπάρχει ένα παιδί κι αυτό είναι η προτεραιότητά μου. Είναι σε μία τρυφερή ηλικία που πρέπει να σεβαστούμε. Γι’ αυτό και δεν επιθυμώ να προχωρήσω σε περαιτέρω σχόλια» δήλωσε.

«Λυτρωτική» περιέγραψε η Έλενα Χριστοπούλου την απόφαση του χωρισμού τους, για τη Λένα Δροσάκη, με την οποία τη συνδέουν φιλικοί δεσμοί. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται, πως το πρώην ζευγάρι θα συνεχίσει να παίζει μαζί στο θέατρο, σε παράσταση με πρωταγωνιστές τους δυο τους.



Δείτε βίντεο: Μπουρδούμης: Η αμήχανη στιγμή με τη Δροσάκη στο θέατρο τη στιγμή της υπόκλισης
Μπουρδούμης: Η αμήχανη στιγμή με τη Δροσάκη στο θέατρο τη στιγμή της υπόκλισης


Ειδήσεις σήμερα:

Στεγαστικά δάνεια: 7+1 ερωτήσεις – απαντήσεις για το «πάγωμα» στα κυμαινόμενα επιτόκια

Νέα κακοκαιρία από σήμερα - Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για Μεγάλη Εβδομάδα, Ανάσταση και Πάσχα

«Τους είπα για το όπλο αλλά αυτοί συνέχισαν να πετάνε πέτρες» λέει ο αστυνομικός για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης