Άννα Νικόλ Σμιθ: Το ντοκιμαντέρ για τη διάσημη Playmate δείχνει στιγμές από τον γάμο της με τον 89χρονο δισεκατομμυριούχο

Άννα Νικόλ Σμιθ: Το ντοκιμαντέρ για τη διάσημη Playmate δείχνει στιγμές από τον γάμο της με τον 89χρονο δισεκατομμυριούχο

Το μοντέλο είχε εμπλακεί σε άσχημη δικαστική διαμάχη για την περιουσία του πρώην άντρα της Χάουαρντ Μάρσαλ, ο οποίος πέθανε 13 μήνες μετά τον γάμο τους

anna-nicole-smith
Το τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ «You Don't Know Me», κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, και δίνει μια πρώτη ματιά στην πολυτάραχη ζωή της αείμνηστης Playmate του Playboy, Άννα Νικόλ Σμιθ. Το ντοκιμαντέρ θίγει αρκετές προσωπικές στιγμές, όπως ο διάσημος γάμος της με τον 89χρονο δισεκατομμυριούχο Τζ. Χάουαρντ Μάρσαλ.

Το κλιπ διάρκειας δυόμισι λεπτών υπόσχεται μια αποκαλυπτική ματιά στην κληρονομιά της Άννα Νικόλ Σμιθ.

Η Σμιθ -γεννημένη ως Βίκυ Λυν Χόγκαν - πέθανε από τυχαία υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων σε ηλικία μόλις 39 ετών, τον Φεβρουάριο του 2007.

Στο τρέιλερ υπάρχει μια συνέντευξη του εκλιπόντος μοντέλου καθώς λέει: «Θέλω πολλά χρήματα για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα».

Δείτε το τρέιλερ
Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me | Official Trailer | Netflix
Λίγο αργότερα, ένας από αυτούς που πήραν συνέντευξη για το ντοκιμαντέρ λέει: «Τότε γνώρισε τον Τζ. Χάουαρντ Μάρσαλ και ήταν δισεκατομμυριούχος».

Προβλήθηκαν αποσπάσματα από την οικογενειακή τους ζωή, μεταξύ των οποίων και ένα με τη Σμιθ πίσω από το τιμόνι μιας γουρούνας με τον Μάρσαλ πίσω της. Ένας άλλος σχολιαστής πρόσθεσε: «Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν το πόσο πολύ αγαπούσαν ο ένας τον άλλον».

Η Σμιθ είχε γνωρίσει τον μεγιστάνα του πετρελαίου Μάρσαλ σε ένα στριπτιτζάδικο στο Χιούστον τον Οκτώβριο του 1991, ενώ εκείνη ήταν 24 ετών και εκείνος 86.

Οι δυο τους απόλαυσαν μια διετή σχέση, όπου ο Μάρσαλ την πλημμύριζε με ακριβά δώρα και είχε ζητήσει πολλές φορές το χέρι του μοντέλου σε γάμο.

Κλείσιμο
Οι δυο τους τελικά παντρεύτηκαν στις 27 Ιουνίου 1994, γεγονός που οδήγησε σε εικασίες ότι η Σμιθ τον παντρεύτηκε μόνο για τα χρήματα, παρά την επιμονή της ότι τον αγαπούσε και ότι η ηλικία δεν είχε σημασία γι' αυτήν.

Ωστόσο, 13 μήνες μετά την ημέρα του γάμου τους, ο Μάρσαλ πέθανε σε ηλικία 90 ετών στις 4 Αυγούστου 1995. Αργότερα, η Σμιθ ενεπλάκη σε μια πολύ άσχημη δικαστική διαμάχη για την περιουσία του, καθώς της είχε υποσχεθεί προφορικά το ήμισυ της περιουσίας του, η οποία αποτελούνταν από το 16% της Koch Industries που άξιζε τότε 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια.
shutterstock_97080674
Η Σμιθ εμφανίστηκε στο δικαστήριο να λέει: «Ήταν απλώς ένας υπέροχος άνθρωπος που αγαπούσα βαθιά».

Υπήρξε εξονυχιστικός έλεγχος από τα μέσα ενημέρωσης εκείνη την εποχή, καθώς ένας σχολιαστής είπε: «Ήταν συντετριμμένη από αυτά που έλεγαν τα μέσα ενημέρωσης γι' αυτήν».

Σε κάποιο σημείο μάλιστα εμφανίζεται περιτριγυρισμένη από δημοσιογράφους και φωτογράφους καθώς τους λέει: «Ήμουν πολύ γλυκιά μαζί σας και με κοροϊδέψατε».

Το δίλεπτο κλιπ ολοκληρώνεται με διάφορες σκηνές από τη δημόσια και την ιδιωτική της ζωή.

Ένας σχολιαστής ακούγεται να λέει: «Αυτό που βλέπετε στο κοινό είναι μια σεξοβόμβα, αλλά πίσω από τις σκηνές, είναι μια διαφορετική ιστορία. Το να είσαι μαζί της ήταν σαν μια βόλτα στο τρενάκι του λούνα παρκ. Η Άννα ήξερε πώς να δουλεύει το κοινό. Τίποτα δεν μπορούσε να τη σταματήσει. Αυτό ήταν που της κόστισε».

Η Σμιθ ήταν μόλις 39 ετών όταν πέθανε από τυχαία υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων στις 8 Φεβρουαρίου 2007, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Ο γιος της Ντάνιελ πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2006 σε ηλικία 20 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών στις Μπαχάμες, μόλις τρεις ημέρες μετά τη γέννηση της αδελφής του Ντάνιελυν, που σήμερα είναι 16 ετών.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς ο Γιώργος Μπόμπολας έχτισε αυτοκρατορία σε media και κατασκευές

O Έλον Μασκ χλευάζει την προηγούμενη διεύθυνση του Twitter: «Ήταν κωμική η κατάσταση»

«Βουτιά» θανάτου για Κινέζα ακροβάτισσα ενώ εκτελούσε νούμερο με τον σύζυγό της - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης