Σήμερα, 16 Απριλίου, είναι τα γενέθλια της Κατερίνας Στικούδη και από το πρωί έχει λάβει πλήθος θερμών ευχών από τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, της ευχήθηκε και δημόσια, γράφοντας μια ερωτική εξομολόγηση για την αγαπημένη του στο Instagram.
«Αυτό είναι και θα είναι το πιο όμορφο χαμόγελο που έχω δει. Και κάθε φορά θα μου κόβει την ανάσα. Δεν είναι μόνο η φυσική ομορφιά, είναι ο καθρέφτης ενός υπέροχου εσωτερικού κόσμου, καλοσύνης, αλτρουισμού και ευγένειας σε ένα κόσμο που τα έχει ανάγκη. Χρόνια σου πολλά και μην αλλάξεις τίποτα!!» έγραψε ο Βαγγέλης Σερίφης.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.