Κατερίνα Στικούδη: Η ανάρτησή της για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί και ο γιος της, Βύρωνας

Κατερίνα Στικούδη: Η ανάρτησή της για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί και ο γιος της, Βύρωνας

«Ήρθε να με κάνει να καταλάβω πως είμαι πιο δυνατή απ' όσο νομίζω» γράφει μεταξύ άλλων

katerina-stikoudi__1_
Μία ξεχωριστή ανάρτηση έκανε η Κατερίνα Στικούδη και αναφέρθηκε στον γιο της, Βύρωνας που ήρθε στη ζωή και την έκανε να συνειδητοποιήσει πόσο δυνατή είναι.

Η τραγουδίστρια μοιράζεται συχνά τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους και δεν διστάζει να εκφράσει όσα την ενοχλούν και τη θλίβουν.

Ανάμεσα σε αυτά και οι ερωτήσεις κάποιων ή τα σχόλιά τους για το πώς διαχειρίζεται τη ζωή και την καριέρα της, αλλά και τη μητρότητα.

Όπως αναφέρει η Κατερίνα Στικούδη κάτω από μια φωτογραφία με την ίδια να θηλάζει τον γιο της, μπορεί κάποτε να την επηρέαζε η γνώμη του κόσμου και να τη στεναχωρούσε, όμως τώρα συνειδητοποιεί πως αφού έχει δίπλα της τον γιο της είναι «άτρωτη».

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Μου λέγανε .. Α μπράβο που γέννησες φυσιολογικά … και σκεφτόμουν δηλαδή αν εκανα καισαρική ποιο θα ήταν το θέμα?
Μετά μου έλεγαν … Μπράβο που θηλάζεις .. δηλαδή αν δεν μπορούσα , θα ήταν κακό ? Μετά ενοχλήθηκαν που γύρισα στη δουλειά μου .. ( πολύ σύντομα λέει … αφήνω το παιδί μου λέει ..ένα Σάββατο έλειπα εν τω μεταξύ για λίγες ώρες ). Μετά είπαν ότι ειχα παρένθετη μητέρα .. και πως δεν γίνεται να χάσω τόσο γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης … Άλλοι είπανε ότι εκανα πλαστικες αμέσως μετά … Θυμάμαι όμως και τα πρώτα σχόλια όταν έβγαλα το πρώτο μου τραγούδι .. όταν παρουσίασα την πρώτη μου εκπομπη , όταν έπαιξα σε μια σειρά .. όταν ανέβηκα στο σανίδι .. όταν έμαθα πιάνο ! Α ναι θα μου πεις.. έτσι είναι αυτή η δουλειά.. θέλει γερό στομάχι να αντέχεις ! Ηρθε λοιπόν στη ζωη μου αυτός ο αγγελος που λέγεται Βυρωνας , να με κανει να καταλάβω ότι είμαι πολύ πιο δυνατή απ όσο νομίζω .. να με κανει καλύτερο άνθρωπο και να μου μαθει ένα σωρό πράγματα .. Δε θα σταματήσω ποτέ να ονειρεύομαι 💪», έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή της: 




Ειδήσεις σήμερα:

Τα «χαμένα» απομνημονεύματα του Πολ Νιούμαν αποκαλύπτουν... «πώς έγινε σεξουαλικό πλάσμα»

Σύροι ξυλοκόπησαν την 20χρονη αδερφή τους στη Θεσσαλονίκη για να τους ακολουθήσει στη Γερμανία

Αποκαταστάθηκαν ηλεκτροδότηση και υδροδότηση στο Κίεβο - Μια νεκρή από βομβαρδισμούς στο Μικολάιβ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης