Survivor All Star: Άγριος καβγάς ανάμεσα στον Τάκη και την Αφροδίτη - «Δεν θέλω να συνεχίσω, μίλα μόνος σου»

Survivor All Star: Άγριος καβγάς ανάμεσα στον Τάκη και την Αφροδίτη - «Δεν θέλω να συνεχίσω, μίλα μόνος σου»

«Θεωρώ ότι ο Τάκης μερικές φορές προσπαθεί να το παίξει θύμα, ενώ είναι ο θύτης» δήλωσε μεταξύ άλλων η παίκτρια

survivor-all-star__24_
Ένας άγριος καβγάς ξέσπασε στο Survivor All Star ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Ο παίκτης εξέφρεσε το παράπονό τους στους συμπαίκτες του που τον ψήφισαν ως υποψήφιο προς αποχώρηση και τα έβαλε με τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος τον κατηγορεί συνεχώς, ότι συμπεριφέρεται άσχημα στις γυναίκες του ριάλιτι επιβίωσης.

Όταν ο Τάκης θέλησε να κάνει αυτή τη συζήτηση με την ομάδα του, τον εκνευρισμό του προκάλεσε η Αφροδίτη, η οποία γελούσε με τα όσα έλεγε.

«Θεωρώ ότι ο Τάκης μερικές φορές προσπαθεί να το παίξει θύμα, ενώ είναι ο θύτης. Έχουμε δει πολλά άτομα να κλαίνε εξαιτίας του. Έχουμε δει κι άλλα άτομα, τα οποία έχουν θιχτεί από τη δική του συμπεριφορά, όταν ήταν στη μπλε ομάδα. Γνωρίζουμε ποιος είναι ο Τάκης, ανεβάζει τους τόνους συνεχώς», δήλωσε στην κάμερα του Survivor All Star η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cru4xxsjmtmh)

Όταν στη συνέχεια, οι παίκτες των Kόκκινων συζητούσαν για τον Σπύρο Μαρτίκα, η Αφροδίτη Σκαφίδα τον υποστήριξε, λέγοντας στον Τάκη Καραγκούνια πως όφειλε να το κάνει, αφού ο ίδιος μιλάει συνεχώς για τον αντίπαλό του, πίσω από την πλάτη του.

Κλείσιμο
Επίσης, τον συμβούλευσε να μιλάει καλύτερα στις γυναίκες του παιχνιδιού, αφού είδε την Εύη Σαλταφερίδου να κλαίει εξαιτίας της συμπεριφοράς του. «Ποιος μίλησε άσχημα;», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας στη συμπαίκτριά του, σε έντονο ύφος. Όταν εκείνη του απάντησε ότι δεν έχει δει ποτέ εκείνον να κλαίει, αλλά μόνο τις γυναίκες του παιχνιδιού, ο παίκτης δεν φάνηκε να χαίρεται με την επιμονή της και της επιτέθηκε λεκτικά.

Ωστόσο, εκείνη δεν του έκανε τη χάρη και αποχώρησε από τη συζήτηση, αφήνοντάς τον να μιλάει μόνος του. «Δεν θέλω να συνεχίσω, μίλα μόνος σου», του είπε φεύγοντας, αρνούμενη να μπει σε έναν τσακωμό μαζί του.

Ο Τάκης ωστόσο, συνέχισε να μιλάει εκνευρισμένος. «Κοιτάξτε τη ρε. Γελάει και φεύγει. Ρε Σκαφίδα τέτοια είσαι; Γελάς και φεύγεις;», της φώναζε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης