The Crown: Η Άντερσον διαψεύδει τις φήμες ότι οι παραγωγοί της σειράς αλλάξαν το σενάριο μετά την αποχώρησή της

The Crown: Η Άντερσον διαψεύδει τις φήμες ότι οι παραγωγοί της σειράς αλλάξαν το σενάριο μετά την αποχώρησή της

«Αυτά είναι απολύτως μ****ιες», δήλωσε η ηθοποιός

gillian_anderson
Η Τζίλιαν Άντερσον, η οποία υποδύθηκε την πρωθυπουργό Μάργκαρετ Θάτσερ στο βασιλικό δράμα «The Crown», δεν θα επιστρέψει για τον επόμενο κύκλο. Η 54χρονη ηθοποιός διέψευσε τις φήμες ότι οι παραγωγοί της δημοφιλούς σειράς «αναγκάστηκαν να ξαναγράψουν το σενάριο», μετά την αποχώρησή της.

Προηγουμένως είχε υποστηριχθεί ότι η μη επιστροφή της Άντερσον ήταν «πλήγμα» για την παραγωγή, με την εφημερίδα «The Sun» να αναφέρει ότι οι παραγωγοί αναγκάστηκαν να κάνουν αλλαγές.
The_Crown

Κλείσιμο
Τη Δευτέρα με μια δημοσίευση στο Twitter, η Άντερσον είπε ότι «Αυτά είναι απολύτως μ****ιες» , καθώς διέψευσε τις φήμες.
Το σχόλιο της Άντερσον έρχεται μετά τις αναφορές ότι οι παραγωγοί της σειράς «The Crown» του Netflix έπεσαν στο χάος καθώς δεν κατάφεραν να επαναφέρουν την ηθοποιό για την επερχόμενη σειρά.
Παρά το γεγονός ότι κέρδισε βραβείο Emmy Β' Γυναικείου Ρόλου για τον ρόλο της, η Άντερσον ισχυρίστηκε ότι υπήρχαν «προβλήματα προγραμματισμού» και δεν θα καταφέρει να αναλάβει ξανά τον ρόλο.

Αλλά το πρόβλημα με το κάστινγκ φάνηκε να προκαλεί προβλήματα στο παρασκήνιο, με μια πηγή να λέει στη Sun ότι η μη επιστροφή της Τζίλιαν Άντερσον ήταν «πλήγμα» για την παραγωγή.

Ο εσωτερικός συνεργάτης δήλωσε στο δημοσίευμα: «Η ερμηνεία της Τζίλιαν ως Θάτσερ έτυχε παγκόσμιας αποδοχής από τους κριτικούς και ήταν ένα τεράστιο πλεονέκτημα για το "The Crown". Ελπίζαμε ότι θα μπορούσε να εμφανιστεί σε σκηνές γύρω από τον χρυσό γάμο, αλλά δυστυχώς αυτό δεν συνέβη λόγω προβλημάτων προγραμματισμού».

Διαβεβαιώνοντας ότι τα τροποποιημένα σενάρια δεν θα αποτελέσουν κανένα πρόβλημα για τους θεατές, η πηγή πρόσθεσε: «Ήταν άλλο ένα πλήγμα για τους παραγωγούς σε μια ήδη αρκετά επίμονη παραγωγή». Ένας εκπρόσωπος δήλωσε στη MailOnline: «Η Τζίλιαν Άντερσον δεν επρόκειτο ποτέ να επιστρέψει ως Μάργκαρετ Θάτσερ».

Έχει υποστηριχθεί ότι το αρχικό σενάριο προέβλεπε ότι η σειρά θα αναπαριστούσε ένα δείπνο που παρατέθηκε από τη βασίλισσα και τον Φίλιππο, στο οποίο συμμετείχαν η Θάτσερ, η πριγκίπισσα Άννα και άλλοι. Αλλά χωρίς την Άντερσον να υποδυθεί την πρώην πρωθυπουργό, τα στελέχη λέγεται ότι το άλλαξαν σε ένα διαφορετικό δείπνο, στο οποίο δεν ήταν παρούσα.

Το «The Crown» δημιουργήθηκε και γράφτηκε από τον πρώην σύντροφο της Άντερσον, Πίτερ Μόργκαν, με το ζευγάρι να βγαίνει για τέσσερα χρόνια μέχρι το 2020 και να πυροδοτεί φήμες για ένα αναζωπυρωμένο ειδύλλιο νωρίτερα τη φετινή χρονιά.

Με μεγάλες προσδοκίες, η έκτη και τελευταία σεζόν του «The Crown» θα δει την επιστροφή της πριγκίπισσας Νταϊάνα της ηθοποιού Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι - σε σκηνές που περιγράφουν το έτος θανάτου της αείμνηστης πριγκίπισσας.
the-crown-diana
Τις τελευταίες εβδομάδες, τα γυρίσματα για τη σειρά βρίσκονται σε εξέλιξη στο Πανεπιστήμιο Σαιντ Άντριους, όπου ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας γνωρίστηκαν ως φοιτητές το 2001. Ο έκτος κύκλος της διάσημης σειράς, που περιγράφει τα γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1997, αναμένεται να προβληθεί προς το τέλος του 2023.


Ειδήσεις σήμερα:

Άντριου Μπάρογουεϊ: Ίδρυσε hedge fund, αγόρασε την Καλλιθέα και κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

Survivor All Star: O τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση και το αλλεργικό σοκ της Αφροδίτης - Δείτε βίντεο

Εκτεθειμένος μετά το φιλί με το παιδί ο Δαλάι Λάμα - Η διαδρομή και τα «πιστεύω» του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης