Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Aρνείται ότι έχει σχέση με 28χρονο μοντέλο - «Είναι πολύ μεγάλη γι' αυτόν» λένε οι... κακές γλώσσες

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Aρνείται ότι έχει σχέση με 28χρονο μοντέλο - «Είναι πολύ μεγάλη γι' αυτόν» λένε οι... κακές γλώσσες

Οι πρώην του, ως γνωστόν, δεν έχουν ξεπεράσει ποτέ το ηλιακό όριο των 25 ετών

dicaprio-maya
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του Χόλιγουντ, είχε στο πλευρό του αρκετές διάσημες και όμορφες κοπέλες όλα αυτά τα χρόνια. Οι περισσότερες ήταν μοντέλα και ως επί το πλείστον δεν ήταν πάνω από 25 ετών. Κάποια πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν τον διάσημο ηθοποιό να είναι ζευγάρι με τη Μάγια Τζαμά, την οικοδέσποινα του γνωστού ριάλιτι «Love Island».

Η φήμη, η οποία έχει εν πολλοίς επιβεβαιωθεί, είναι ότι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει όριο ηλικίας για τις γυναίκες με τις οποίες βγαίνει. Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι παρατάει όλες τις κοπέλες του περίπου τη στιγμή που κλείνουν τα 25 χρόνια. Ο κατάλογος είναι μακρύς και τα στοιχεία τον τοποθετούν όντως σε δύσκολη θέση. Αλλά οι πρόσφατες φήμες που τον συνδέουν με την Τζαμά ίσως δείχνουν ότι ο Ντι Κάπριο μπορεί να απομακρύνεται από αυτήν την ηλιακή κατηγορία, δεδομένου ότι είναι ήδη 28 ετών.

Δείτε φωτογραφίες της Μάγια Τζαμά




Ο Ντι Κάπριο αρνείται την εμπλοκή του με τη Μάγια Τζαμά
Κλείσιμο
Ωστόσο, ο Λεονάρντο φέρεται να έστειλε έναν από τους εκπροσώπους του για να αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή με την παρουσιάστρια του «Love Island», κάτι που βοηθάει μόνο στο να συνεχίζεται η φήμη. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, φήμες τον ήθελαν ζευγάρι με το 19χρονο μοντέλο Έντεν Πολάνι, η οποία αναγκάστηκε να κλείσει τον λογαριασμό της στο Ίνσταγκραμ λόγω της ακραίας παρενόχλησης από τους followers της.

Οι φήμες σχετικά με τη Μάγια Τζαμά ξεκίνησαν αφού η γνωστή παρουσιάστρια φέρεται να έλυσε τον αρραβώνα της με τον σταρ των «Μπρούκλιν Νετς», Μπεν Σίμμονς. Είχε σχέση με τον παίκτη του NBA από απόσταση, αλλά η σχέση τους δυσκολευόταν και αναγκάστηκε να τη διακόψει. Ο ηθοποιός συνδέθηκε πρόσφατα και πάλι με την Τζίτζι Χαντίντ, αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

«Στόχος καλύτεροι μισθοί και αμοιβές - Επαναστατικό εργαλείο η Αναπτυξιακή Τράπεζα», λέει ο Μητσοτάκης

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις 72 και 120 δόσεις - Ποιοι μπορούν να ενταχθούν, oι προϋποθέσεις

Η ΕΚΤ αποφασίζει τον Οκτώβριο για ψηφιακό ευρώ, ανακοίνωσε η Κριστίν Λαγκάρντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης