Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Ούτε η Καμίλα Μορόνε έσπασε την «κατάρα των 25»

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Ούτε η Καμίλα Μορόνε έσπασε την «κατάρα των 25»

Όσο κι αν ήθελαν κάποιοι να είναι η πρώτη του σύντροφος που κλείνει τα 25 και συνεχίζει να είναι σε σχέση μαζί του, «έπεσαν έξω»

leonardo-morone
Τελικά, ούτε η Καμίλα Μορόνε «ξέφυγε» από την «κατάρα των 25» που κυνηγά τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Η είδηση του χωρισμού του Χολιγουντιανού ηθοποιού και του διάσημου μοντέλου απασχολεί το τελευταίο 24ωρο ολόκληρη την κοινή γνώμη.

Είναι γνωστή η «αδυναμία» που τρέφει ο Ντι Κάπριο στις γυναίκες κάτω των 25, καθώς και η «συνήθειά» του να χωρίζει με όποια προχωράει προς το 26ο έτος της ηλικίας της.

Τα τελευταία 5 χρόνια διατηρεί σχέση με το γνωστό μοντέλο, Καμίλα Μορόνε, με το ειδύλλιό τους να ξεκινά το 2017, όταν εκείνη ήταν μόλις 20 ετών. Μέχρι στιγμής, όλοι πίστευαν ότι αυτή θα είναι που θα «σπάσει» την κατάρα του Λίο, όμως «έπεσαν έξω».

Πηγή από το περιβάλλον του δήλωσε στη Sun πως εκείνος και η 25χρονη Καμίλα τερμάτισαν «ήσυχα και πολιτισμένα» τη σχέση τους νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

«Δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα μεταξύ τους. Απλώς το έληξαν», ανέφερε η πηγή, εξηηγώντας πως τα φορτωμένα τους προγράμματα ήταν η βασική αιτία του χωρισμού τους. «Μόλις εκείνη επικεντρώθηκε στη δουλειά και είχε τις δικές της προτεραιότητες, εκείνος απομακρύνθηκε. Αντί να έχουν δραματικούς χωρισμούς, πήραν χρόνο χώρια».

Κλείσιμο


Μάλιστα, η ίδια πηγή ισχυρίζεται πως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο «δεν αγάπησε ποτέ κανένα από τα κορίτσια του σαν τη Μορόνε», παρά τη μεγάλη διαφορά των 23 χρόνων που τους χωρίζει. «Συζητούσαν ακόμα και για αρραβώνα». Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζαν.

Σε συνέντευξή της στους Los Angeles Times το 2019 η Καμίλα είχε δηλώσει: «Υπάρχουν πολλές σχέσεις στο Χόλιγουντ -και στην ιστορία του κόσμου- όπου οι άνθρωποι έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να βγαίνει με αυτόν που θέλει εκείνος, χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα».


Σε συνέντευξή του στο Marie Claire, ο Οσκαρικός ηθοποιός είχε αφήσει αιχμές ότι επιθυμεί να δημιουργήσει οικογένεια. «Εννοείτε αν θέλω να φέρω παιδιά σε έναν κόσμο σαν κι αυτόν; Αν συμβεί, συνέβη. Θα προτιμούσα να μην επεκταθώ σε λεπτομέρειες, γιατί μπορεί να παρερμηνευτούν», είχε δηλώσει.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης